چگونه نان سیمیت مثل ترکیه درست کنیم؟

سیمیت نرم

نان سیمیت : به همه سلام. رسپی امروز ما یک سیمیت نرم  و خوشمزه ای است اکنون برویم سراغ درست کردن سیمیت نرم ,این سیمیت یکی از نانهای لذیذ و سنتی کشور ترکیه است  ولی این نوع سیمیت با نوع معمولی آن اندکی متفاوت است

مواد لازم برای تهیه سیمیت های نرم:

 

شیر ۱ لیوان

روغن مایع نصف لیوان

آب ولرم نصف لیوان

آب ماست نصف لیوام

تخم مرغ ۱ عدد

شکر ۴ قاشق غذا خوری( اگر کم شیرین دوست دارید میتوانید مقدار شکر را کم کنید)

مارگارین ۱۰۰ گرم ( ذوب شده)

خمیر مایه ۱ پاکت

آرد ۷ لیوان

 

مواد لازم برای روی سیمیت:

دوشاب ۲ قاشق غذا خوری

کنجد

طرز درست کردن  سیمیت نرم:

ابتدا  در یک ظرف بزرگ چهار لیوان آرد می ریزیم . شیر ولرم را ریخته ( شیر باید ولرم باشد که مایه خمیر داخلش بخوبی حل شود).خمیر  مایه را داخل شیر ولرم ریخته خوب حل کرده سپس کمی  آرد  می ریزیم  سپس آب را ولرم کرده می ریزیم  مارگارین ذوب شده را می ریزیم  و بقیه مواد را هم اضافه میکنیم  و خوب ورز میدهیم من چهار قاشق غذا خوری هم شکر ریختم چون شیرین دوست دارم شما اگر کم شیرین دوست داشتید شکرش را کم بریزید  مثلا دو تا سه قاشق بریزید کافیست بسته به ذائقه خودتان دارد  بقیه آرد را کم کم ریخته خمیر نرمی می شود که چسبناک نیست دربش را گذاشته نیم ساعت استراحت کند

سپی از خمیر به اندازه متوسط برداشته شکل سیمیت داده  ابتدا در دوشاب سپس درکنجد می زنیم  همه خمیر را به همین شکل درست می کنیم درفر ۱۵۰ درجه  بمدت بیست تا بیست و پنج دقیقه می پزیم  تا زیرش طلایی شود

این مقدار برای ۶ تا ۸ نفر است و مدت آماده سازی آن یک ساعت و مدت زمان پخت آن هم بیست دقیقه است.

با ترکیب چند نوع ماده ساده میتوان نان های مختلف و خوشمره ای درست کرد  قبلا شیوه درست کردن نان سیمیت را اموزش دادیم ولی این نوع اندکی فرق دارد درست کردن این نان سیمیت کار نسبتا راحتی است و آنطوریکه فکر میکنید سخت نیست

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *