طرز تهیه کوفته شارک ترکیه با آموزش تصویری

 

طرز تهیه کوفته شارک ترکیه با آموزش تصویریکوفته شارک : این نوع کوفته اصلا گوشت ندارد و مهمترین مواد آن بلغور ریز است و نیازی به سرخ کردن هم نداریم  در آب جوش پخته می شود پس غذای کاملا با صرفه و رژیمی است در ادامه دستور آن را یاد بگیرید

مواد لازم برای کوفته شارک :

بلغور ریز ۲ لیوان

آب جوش ۱٫۵ لیوان

نعنای خشک ۲ قاشق غذا خوری

پیاز ۱ عدد

سفیده تخم مرغ ۱ عدد

آرد ۲ قاشق غذا خوری

نمک

طرز تهیه کوفته شارک ترکیه با آموزش تصویری

مواد لازم برای تهیه سس کوفته شارک

طرز تهیه کوفته شارک ترکیه با آموزش تصویری

ماست ۱٫۵ لیوان

سیر ۲ حبه

نمک

 

مواد لازم برای تهیه روی کوفته شارک

 

کره ۲ قاشق غذا خوری

پاپریکا ۱ قاشق غذا خوری

چگونه کوفته شارک درست کنیم؟

 

طرز تهیه کوفته شارک:

 

برای درست کردن کوفته شارک ابتدا دو لیوان بلغور ریز را در یک ظرف ریخته روی آن  یک لیوان آب جوش می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم روی آن را پوشانده تا بلغورها حجمش زیاد شود دو دقیقه بماند کافیست

حالا بلغورهایی که حجیم شده  یکی دو بار  مخلوط می کنیم یک عدد پیاز رنده شده, ۱ عدد سفیده تخم مرغ, نعنای خشک ۲ قاشق غذا خوری و نمک  که مقدار آن بسته به ذائقه خودتان دارد  و دو قاشق غذا خوری آرد  ریخته  و کم کم به فاصله آب می پاشیم تا به غلظت کوفته برسد خوب  ورز میدهیم

حالا کوفته بلغور را به اندازه گردو برداشته و در کف دست شکل میدهیم در یک سینی می چینیم.حالا در یک قابلمه آب ریخته نمک می ریزیم و در حرارت قرار می دهیم تا بجوشد وقتی جوشید کوفته ها را داخل آب جوش می ریزیم  دقت کنید که به آرامی کوفته ها را داخل اب بریزید تا باز نشود  کوفته های پخته را با کفگیر خارج کرده و در ظرف مورد نظر می چینیم تا ولرم شود

حال در یک ظرف  ماست یک و نیم لیوان , مقداری نمک و دو حبه سیر رنده شده می ریزیم و مخلوط می کنیم در آخر در یک تابه کوچک دو قاشق غذا خوری کره ریخته و ذوب میکنیم  داخل کره ذوب شده یک قاشق مربا خوری پاپریکا می ریزیم و تفت میدهیم روی کوفته ها  سس ریخته و روی سس هم  از مخلوط کره و پاپریکا می ریزیم اکنون آماده سرو کردن است

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *