چگونه رولت موز با رسپی اصل ترکیه درست کنیم؟

چگونه رولت موز با رسپی اصل ترکیه درست کنیم؟

رولت موز :

هر شخصی کیک خیس را دوست دارد  مخصوصا کیک خیسی که در منزل درست شده باشد  طعمش هم خیلی خوشمزه می شود بخاطر همین من هم برای شما کاربران عزیز  رولت موز آموزش می دهم

مواد لازم برای کرم کیک رولتی:

شیر ۱ کیلو

شکر ۱ لیوان

آرد نصف لیوان

نشاسته نصف لیوان

وانیل ۱ پاکت

مارگارین ۱۰۰ گرم

کرم شانتی ۱ پاکت ( پودر کرم شانتی)

مواد لازم برای خمیر کیک رولتی:

تخم مرغ ۴ عدد

شکر ۱ لیوان

آرد ۱ لیوان

آب ولرم  ۳ قاشق غذا خوری

روغن مایع ۳ قاشق غذا خوری

وانیل ۱ پاکت

بکینگ پودر ۱ پاکت

 مواد داخلی رولت موز:

موز بزرگ ۱ عدد

طرز تهیه کیک رولت موز:

ابتدا کرم کیک رادرست میکنیم برای درست کردن کرم رولت موز ,سرد بودن کرم رولت خیلی مهم است  بخاطر همین اول کرم را درست می کنیم  برای این کار در قابلمه شیر می ریزیم  و  در حرارت  می گذاریم حالا بقیه مواد یعنی شکر, آرد و نشاسته و وانیل و در آخر مارگارین را می ریزیم  و تا زمانی که بجوشد مرتب هم میزنیم و از حرارت برداشته  و تا زمان سرد شدن گاها هم میزنیم

حالا وقتی این کرم سرد شد پودر کرم شانی را در این کرم ریخته  و خوب مخلوط می کنیم  و با میکسر هم میزنیم اگر غلظت کرم خیلی سفت شد کمی شیر بریزید.فر را در درجه ۱۸۰ تا ۲۰۰ درجه گرم می کنیم

سپس چهار عدد تخم مرغ را در یک کاسه ریخته شکر را می ریزیم  و سه دقیقه هم می زنیم  تا تخم مرغ ها خوب مخلوط شوند سپس بکینگ پودر   و دیگر مواد را می ریزیم و مخلوط میکنیم

در سینی فر کاغذ روغنی انداخته و در سینی می ریزیم  و خوب صاف میکنیم  در فر بمدت ۵-۱۰ دقیقه قرا رداده  تا رویش طلایی شود وقتی کمی  داغی آن رفت با کمک کاغذ روغنی رول میکنیم  و میگذاریم کاملا سرد شود

وقتی خمیر سرد شد کاغذ روغنی را با کرده و خمیر را باز میکنیم دو سوم کرم را روی این خمیر مالیده  و در لبه آن موز را قرار میدهیم به آرامی رول کرده  و بقیه کرم ر ا روی  رولت می زنیم در یخچال قرار داده تا یکساعت بماند  و بنابر سلیقه خود تزیین کنید

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *