بهترین جواب برای پرسش ” چگونه نان پیتا درست کنیم؟”

 

نان پیتا : نان یعنی برکت سفره میخواهم امروز برایتان نان پیتا آموزش دهم البته این نانی که آموزش می دهم رسپی اصل ترکیه است با درست کردن این نان خوشمزه کانون خانواده را گرم نگه دارید واعضای خانواده را دور هم جمع کنید براحتی این نان را در فر درست کنید برای درست کردن نان پیتای خانگی در ادامه مطلب توضیحات آن داده شده است

برای خانمهای کدبانو که دوست دارند نان خانگی درست کنند این رسپی را توصیه میکنیم  برخی اوقات دلمان نمی خواهد بیرون برویم  و حوصله خرید نداریم پیشنهاد میکنم برای خرید نان بیرون نروید و این نان سالم خانگی را درست کنید

 

مواد لازم برای تهیه نان پیتا :

 

خمیر مایه یک بسته معادل ۱۰ گرم

شیر ولرم ۱ لیوان

شکر ۱ قاشق مربا خوری

نمک ۱ قاشق مربا خوری

آب ولرم ۱ استکان

روغن زیتون ۱ قاشق غذا خوری

تخم مرغ ۱ عدد

آرد به میزان لازم

 

طرز تهیه نان پیتا

 

برای درست کردن خمیر  این نان   ابتدا در یک ظرف  شکر ,  شیر ولرم  را یا هم مخلوط کرده تا ذرات شکر داخل شیر کاملا حل شود و خمیر مایه را می ریزیم  خوب مخلوط کرده و روی آن راپوشانده بمدت ۱۵ دقیقه بماند تا خوب پف کند

بعد از سپری شدن پانزده دقیقه بقیه مواد را به جز آرد اضافه کرده و آرد را در آخر بتدریج اضافه میکنیم  و خوب ورز میدهیم

روی خمیر ورز داده شده را پوشانده  و نیم ساعت استراحت میدهیم . حالا بعد از نیم ساعت خمیر را  به ده قسمت تقسیم کرده و چونه گیری می کنیم  هر عدد را خیلی کم آرد پاشی کرده و به اندازه  متوسط  باز می کنیم  حالا در سینی فر کاغذ روغنی انداخته  و با فاصله می چینیم  در فر با حرارت متوسط از قبل گرم شده قرار داده تا رویش صورتی رنگ شود مدت زمان پخت ده تا پانزده دقیقه است

نان را از فر در آورده و گرم سرو میکنیم . با این اندازه ها ده عدد نان خواهیم داشت

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *