راز سلامتی با مصرف شکلات

فواید شکلات شامل  تقویت قلب، افزایش خلق و خوی، تقویت مغز و سیستم عصبی، و درمان  استرس است.شکلات در جهان شناخته شده است و واقعا نیازی به معرفی ندارد. اما تعداد زیادی از مردم فواید شکلات را نمی دانند  اکنون در ادامه  مطلب فواید آن را خواهم گفت طوری که شگفت زده خواهید شد . کاکائو  بیش از ۳۰۰۰ سال است که قدمت دارد و از کوچک گرفته تا بزرگ شکلات را دوست دارند

سه جزء اصلی شکلات عبارتست از  کاکائو , شیر و شکر است و این  برای سلامت  انسان بسیار مفید است .  اگر می خواهید بدانید که فوایدشکلات چیست در ادامه با ما همراه شوید

فواید شکلات عبارتست از :

سیستم عصبی را  تقویت می کند

شکلات حاوی ویتامین C و فلاونوئیدهای آنتی اکسیدانی است که مولکول اصلی آن پلی فنول هایی مانند کاتچین، اپی کاتچین ها و پروتینین ها است  از آسیب رادیکال های آزاد محافظت می کند. آنها همچنین سطح سروتونین را در مغز افزایش می دهند که باعث افزایش کارایی مغز می شود و فعالیت آن را تشدید می کند. شکلات همچنین در درمان اختلالات عصبی، مانند بیماری آلزایمر، مفید است

تقویت قلب

فلاونوئیدها مانند اپی کاتشین و اسید گالیک در حفظ سلامت قلب،  بسیار موثر هستند.اسید استئاریک، به رغم داشتن اسید چرب اشباع در کاکائو، کلسترول بد را از بین برده  و حتی می تواند احتمال حملات قلبی را کاهش دهد. خواص آنتی اکسیدانی فلاونوئیدها همچنین از قلب در برابر آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد محافظت می کند.

 

ضد افسردگی

کاکائو حاوی کافئین است (اگر چه کافئین آن به اندازه قهوه نیست) که یک آلکالوئید، تئوباریم و فنیل اتیل آمین  است که همه آنها محرک طبیعی هستند.ضد افسردگی بسیار موثر هستند. کاکائو همچنین شامل تریپتوفان، یک اسید آمینه است که دارای اثرات آرامش بخش است. این موارد اثرات تسکین دهنده و طراوت  بخش در موارد تنش و استرس دارد

 

تنظیم فشار خون

فلاونوئیدها در کاکائو حاوی پلی فنولها مانند کاتچین ها، اپیکاتچین ها و پروتینین ها هستند که باعث افزایش سطح اکسید نیتریک در خون می شود که به حفظ فشار خون مناسب کمک می کند. اکسید نیتریک به خصوص در جلوگیری از لخته شده خون  مفید است، در نتیجه کاهش فشار روی شریان ها و رگ ها و در نهایت تنظیم فشار خون می شود . یکی دیگر از ترکیبات،تئوبرومین که یک   دیورتیک طبیعی  است. این باعث ادرار می شود، که همچنین در کاهش فشار خون کمک می کند. پتاسیم در کاکائو همچنین در کاهش فشار خون مفید است. از سوی دیگر، در مورد افراد مبتلا به فشار خون پایین، محرک هایی نظیر کافئین و تئوباریم، و همچنین شکر موجود در شکلات، باعث افزایش فشار خون می شود تا فشار کنترل شود

بهبود اکسیداسیون

پلی فنولها مانند کاتچین ها، اپیکاتچین ها، پروتندیان ها (اجزای فلاونوئیدها) و ویتامین C موجود در کاکائو آنتی اکسیدان های بسیار خوبی هستند. آنها اثرات رادیکال های آزاد را به حداقل می رسانند . آنها همچنین در جلوگیری از  عارضه های پیری مانند کاهش بینایی و شنوایی، تقویت  مغز، دژنراسیون ماکولا و اختلالات عصبی بسیار موثر هستند.

درمان اسهال

کاکائو، به علت آلکالوئیدهای آن، برای  اسهال استفاده  می شود

 

جلوگیری از سرطان

فلاونوئیدها در کاکائو  ضد سرطان  هستند. آنها از رشد سلولهای سرطانی جلوگیری می کنند.

درمان سرفه و سرما خوردگی

کاکائو،  به علت ویتامین C، آلکالوئید ها و فلاونوئیدها موجود در آن، از سرفه و سرماخوردگی پیشگیری میکند. اسیدهای چرب مانند اسید استئاریک، اسید پالمیتیک و اسید اولئیک در گلو درد به علت سرفه مداوم و سرماخوردگی موثر است

کنترل دیابت

شکلات تیره و بدون قند (کاکائو) به دلیل وجود آلکالوئیدها مانند کافئین و  طعم بسیار تلخی که دارد در خون خنثی می کند. علاوه بر این،  ترشح صفرا و انسولین را  تنظیم می کنند، که مجددا باعث کنترل قند خون می شود

سطح انرژی را بهبود می بخشد

اسیدهای چرب مانند اسید استاریک و اسید پالمتیک (هر دو اشباع شده) و اسید اولئیک (غیر اشباع شده) در این مورد موثر است

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *