قدم به قدم با درست کردن ترشی خیار چنبر – آموزش تصویری خیار چنبر

 

طرز درست کردن ترشی خیار چنبر را با استفاده از رسپی ترکیه با آموزش مرحله به مرحله و تصویری آموزش می دهیم

مواد لازم برای تهیه ترشی خیار چنبر

خیار چنبر در اندازه متوسط ۱ کیلو

سرکه انگور نصف لیوان

نمک دریا ۳ قاشق غذا خوری

آبلیمو ترش تازه نصف عدد

شکر ۱ قاشق مربا خوری

سیر ۸ حبه

آب معدنی ۱ لیتر

طرز تهیه ترشی خیار چنبر :

برای درست کردن ترشی خیار چنبر ابتدا یک لیتر آب معدنی  را جوشانده  داخلش نصف لیوان سرکه سیب , ۳ قاشق غذا خوری نمک دریا, شکر ۱ قاشق مربا خوری و نصف عدد آب لیمو ترش تازه ریخته  و خوب مخلوط کرده تا نمک و شکر خوب مخلوط شوند حالا کنار می گذاریم تا سرد شوند بجای آب معدنی از آب معمولی هم  می توانید استفاه کنید  در اینصورت نیازی به جوشیدن ندارد

حالا خیار چنبرها را خوب می شوئیم دو طرفش را برش داده  با کمک چاقو و یا خلال دندان  از دو تا سه جهت سوراخ کرده سپس  در دو شیشه یک کیلیویی داخلش سیر پوست گرفته ریخته سپس خیار چنبرها را ریخته اگر قد خیار چنبرها خیلی دراز است و در شیشه جا نمی شو به  سه قسمت تقسیم کنید حالا آب ترشی را در هر دو شیشه ریخته تا روی خیار چنبرها را بگیرد به دلخواه روی آن جعفری, شوید یا برگ کلم قمری ریخته  در این شکل ماتع از وارد شدن هوا به درون شیشه می شود و ترشی را هم خوش عطر میکند  و محکم دربش را می بندیم اکنون در محلی قرار دهید که آفتاب نباشد  و بعد از ده تا دوازده روز بدون اینکه دربش را باز کنید بماند

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *