چگونه گراتن خانگی اسفناج و سیب زمینی خوشمزه درست کنیم

چگونه گراتن خانگی اسفناج و سیب زمینی خوشمزه درست کنیمگراتن اسفناج و سیب زمینی :در این پست می خواهیم یک نوع گراتن با استفاده از اسفناج و سیب زمینی در فر درست کنیم  که در ادامه مطلب توجه شما را به درست کردن این گراتن خوشمزه جلب می کنیم :

مواد لازم برای تهیه گراتن اسفناج و سیب زمینی :

سیب زمینی درشت ۲ عدد

اسفناج نیم کیلو

پیاز ۱عدد

فلفل قرمز ۱ عدد

روغن مایع ۳ قاشق غذا خوری

نمک

مواد لازم برای تهیه سس بشامل :

کره ۷۵ گرم

شیر ۳ .۵ لیوان

آرد ۳ قاشق غذا خوری  ( سرخالی)

نمک

مواد لازم برای روی گراتن اسفناج و سیب زمینی

پنیر پیتزای رنده شده ۱ کاسه

 

طرز تهیه گراتن اسفناج و سیب زمینی  :

برای درست کردن گراتن اسفناج و سیب زمینی  ابتدا اسفناجها را تمیز کرده و شسته و خرد میکنیم  در آب و سرکه به مدت ده دقیقه بماند سپس با آب فراوان شسته و آبش را دور می ریزیم  سیب زمینی ها را پوست کنده و حلقه ای برش داده ( نه زیاد نازک نه زیاد کلفت) در آب و نمک می ریزیم  ده دقیقه می پزیم ( نه زیاد بپزد که وا رود و نه کم بپزد که خام بماند نیم پز باشد )

آب سیب زمینی های پخته را دور ریخته و در یک ظرف پیرکس بزرگ می چینیم

پیاز و فلفل سبز را خرد کرده و در روغن تفت میدهیم  وقتی تفت دادیم روی  آن اسفناج بدون آب را ریخته و میگذاریم تا آبش را کامل بکشد کمی نمک ریخته از حرارت برداشته  وروی سیب زمینی ها می ریزیم

برای درست کردن سس بشامل در قابلمه کره  ریخته  و ذوب میکنیم و روی آن  آرد می ریزیم تفت دادی تا بوی خامی آرد گرفته شود  وقتی ارد تفت داده شد کم کم شیر را می ریزیم و مرتب و سریع تفت میدهیم  تا وقتی شیر بجوشد مرتب هم می زنیم  در آخر نمک را می ریزیم

وقتی سس بشامل آماده شد روی اسفناجها می ریزیم تا اسفناجها دیده نشود و کاملا روی اسفناجها را بپوشاند

اکنون گراتن اسفناج و سیب زمیتی را در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده قرار دهید  تا رویش طلایی شود

از فر در آورده رویش پنیر پیتزای رنده شده ریخته و دوباره در فر قرار میدهیم  تا رویش طلایی شود

گرم یا ولرم سرو میکنیم

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *