آموزش درست کردن شیرینی با کادایف و ارده

طرز تهیه شیرینی کادایف و ارده

 

این شیرینی یکی از شیرینی های خوشمزه ای است که دوستداران ارده و کادایف باید آن را درست کنند ولی در حد اعتدال مصرف کنید خوردن هر شیرینی اگر بیش از حد مصرف شود برای سلامتی مضر است.اگر دنبال یک رسپی برای ماه مبارک رمضان هستید این شیرینی خیلی عالیست چون درماه رمضان بیشتر از کادایف استفاده می شود کادایف همان رشته خطایی است

مواد لازم برای تهیه شیرینی کادایف و ارده

کادایف ۱ لیوان

روغن مایع ۱ لیوان

ارده ۱ لیوان

شکر ۱ لیوان

گردوی نیمکوب شده ۱ لیوان

بکینگ پودر ۱ پاکت

آرد ۴٫۵ لیوان

مواد لازم برای روی شیرینی کادایف و ارده

پودر قند

چگونه با کادایف و ارده شیرینی درست کنیم ؟

طرز تهیه شیرینی کادایف و ارده :

برای درست کردن شیرینی کادایف و ارده  ابتدا یک لیوان کادایف تفت داده شده  یعنی در یک تابه ریخته با  یک قاشق مربا خوری کره , مکادایف را تفت داده  و میگذاریم سرد شود

سپس در یک ظرف یک لیوان روغن مایع , یک لیوان ارده, یک لیوان شکر , یک لیوان کادایف  تفت داده شده , یک لیوان  گردو نیمکوب , خوب مخلوط کرده سپس یک پاکت بکینگ پودر ریخته  و چهار و نیم لیوان آرد را کم کم ریخته تا خمیر شود ولی دقت کنید خمیر بدست نچسبد خوب ورز میدهیم

حالا از خمیر آمده شده به اندازه گردو برداشته  و گرد می کنیم  در سینی فر کاغذ روغنی انداخته و شیرینی ها را روی کاغذ روغنی چیده و در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده بمدت بیست دقیقه قرار می دهیم روی شیرینی ها باید ترک بخورد

سپس از فر در آورده و می گذاریم سرد شود رویش به مقدار فراوان پودر قند می پاشیم و سرو میکنیم

اگر شما هم ارده و یا کادایف دوست دارید توصیه میکنیم حتما این شیرینی را درست کنید طعم بی نظیری دارد بویژه برای دور همی های عصرانه بسیار عالیست خمیر این شیرینی هم براحتی تهیه می شود  فقط به نکات گفته شده در تهیه این شیرینی دقت کنید

 

 

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *