طرز تهیه بقچه ساده و نرم یک نان صبحانه بسیار عالی ترکیه

بقچه صبحانه ما یکی از خوشمزه ترین نان های صبحانه کشور ترکیه است که معمولا در صبحانه استفاده می شود ولی ممکن است تاکنون بلد نبودید که یک نان صبحانه این چنینی درست کنید .تهیه این نان اصلا سخت نیست فقط کافیست چتد ماده را با هم ترکیب کرده و خمیر درست کنید و به آن شکل دهید به همین راحتی نان دلخواه را درست کتید

مواد لازم برای تهیه بقچه ساده و نرم

آب ولرم ۱ لیوان

شیر ولرم ۱ لیوان

روغن مایع ۱ لیوان

تخم مرغ ۲ عدد ( یک عدد زرده برای روی خمیر)

شکر ۳ قاشق غذا خوری

نمک ۱٫۵ قاشق مربا خوری

خمیر مایه ۱ پاکت

آرد ۷ لیوان

مواد لازم برای روی بقچه :

زرده تخم مرغ ۱ عدد

شیر ۱ قاشق غذا خوری

کنجد سفید

طرز تهیه بقچه ساده و نرم :

برای درست کردن بقچه ساده و نرم ابتدا در یک کاسه یک پاکت خمیر مایه , سه قاشق غذا خوری شکر, یک لیوان شیر ولرم و یک لیوان آب ولرم ریخته و با دست خوب مخلوط میکنیم  سپس دو عدد تخم مرغ می ریزیم  یادتان باشد که یکی از زرده ها برای روی خمیر لازم داریم  سپس یک لیوان روغن مایع , یک و نیم قاشق مربا خوری نمک  و هفت لیوان آرد را کم کم ریخته خوب ورز میدهید این خمیر بدست نمی چسبد  دقت کنید لیوانی که ما در این بقچه استفاده کردیم اندازه اش دویست میلی لیتر است

حالا روی خمیر را پوشانده و  یک ساعت استراحت می دهیم

از خمیر به اندازه گردو برداشته  و چونه گیری می کنیم  و در سینی فر کاغذ روغنی انداخته شده می چینیم  حالا زرده تخم مرغ و یک قاشق غذا خوری شیر  ریخته و خوب مخلوط میکنیم و با کمک فرچه روی خمیر می مالیم  و رویش کنجد سفید می ریزیم  این بقچه ساده را پانزده تا بیست دقیقه دیگر در سینی فر استراحت میدهیم

وقتی این مدت سپری شد در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده بمدت بیست دقیقه قرار داده تا رویش طلایی شود

وقتی بقچه نرم و ساده پخته شد  از فر در آورده گرم یا ولرم سرو می کنیم  امیدوارم دوست داشته باشید  و درست کنید و همراه خانواده سرو کنید

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *