نحوه پخت کیک ترکیه با استفاده از موز

 

 

این کیک موز را به شیوه قنادی ها برایتان آموزش میدهیم تا خودتان در منزل براحتی تهیه کنید کیک موز سالم و خوشمزه خانگی.

مواد لازم برای تهیه کرم کیک موز :

شیر ۲ لیوان ( نیم لیتر )

زرده تخم مرغ ۱عدد

شکر نصف لیوان

تشاسته ۲ قاشق غذا خوری

آرد ۲ قاشق غذا خوری

وانیل ۱ پاکت

کره یا مارگارین ۱ قاشق غذا خوری

مواد لازم برای تهیه کیک موز :

تخم مرغ ۵ عدد ( در دمای محیط)

آب ولرم ۳ قاشق غذا خوری

شکر ۱ لیوان

وانیل ۱ پاکت

بکینگ پودر ۱ پاکت الک شده

کاکائو نصف استکان نصف استکان

آرد الک شده ۱ لیوان سر خالی ( منظور از لیوان سرخالی یعنی دو انگشت کمتر از یک لیوان )

مواد میانی کیک موز :

موز ۳ عدد

مواد لازم برای روی کیک موز :

پودر کرم شانتی یک پاکت که با شیر آماده کردیم ( طرز تهیه کرم شانتی مطابق دستور روی پاکت )

طرز تهیه کیک موز :

برای درست  کردن کیک موز ابتدا کرم کیک موز را آماده میکنیم  در یک قابلمه مناسب دو لیوان شیر , یک عدد زرده تخم مرغ , نصف لیوان شکر , دو قاشق غذا خوری نشاسته ذرت و دو قاشق غذا خوری آرد  را در حرارت متوسط قرار داده و مرتب هم میزنیم  در آخر یک پاکت وانیل و یک قاشق غذا خوری کره یا مارگارین ریخته دو تا سه  دقیقه هم زده از حرارت برمیداریم  سپس از حرارت که برداشتیم با میکسر دو تا سه  دقیقه هم زده و روی آن کاغذ محافظ کشیده و میگذاریم سرد شود

حالا کیک را درست می کنیم به این طریق که در یک کاسه ۵ عدد تخم مرغ , ۳ قاشق غذا خوری آب ولرم  و یک لیوان شکر  و با میکسر هم میزنیم  سپس یک پاکت وانیل , آرد الک شده ۱ لیوان سرخالی, کاکائوی الک شده نصف استکان و یک پاکت بکینگ پودر ریخته و به هم زدن ادامه میدهیم

حالا در سینی فر کاغذ روغنی انداخته شده و چرب شده مایه کیک را ریخته  و روی آن را صاف می کنیم  در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده بمدت پانزده دقیقه می پزیم  از فر کیک را در آورده  با کاغذ روغنی با هم  از سینی برمی داریم و رول می کنیم  و میگذاریم سرد شود

بعد از سرد شدن رول را باز کرده و کرم آماده شده را ریخته و سه عدد موز را  در وسط آن می چینیم دوباره به شکل رول می بندیم روی آن مخلوط کرم شانتی و شیر را می مالیم  رویش را صاف کرده و در یخچال بمدت دو تا سه ساعت قرار میدهیم تا استراحت کند سپس برش می دهیم

 

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *