طرز تهیه کرپ پنیر با آموزش مرحله به مرحله

کرپ یک پیش غذا یا غذای سبکی است که در کشور ترکیه خیلی استفاده می شود که با خمیر روانی درست می شود که با ذائقه ما ایرانی ها هم بسیار سازگار است و ما هم انواع و اقسام کرپ را برایتان آموزش دادیم در این پست می خواهیم نوع دیگری از آن را آموزش دهیم.در این پست کرپی که می خواهیم آموزش دهیم کرپ پنیر است اگر شما هم بلد نیستید ما مرحله به مرحله درست کردن این کرپ را برایتان یاد می دهیمطرز تهیه کرپ پنیر با آموزش مرحله به مرحله

هیچ کرپی خوشمزه تر از این کرپ نمی تواند باشد نکته خوب این کرپ این است که پنیر دارد و بعنوان صبحانه هم می توانیم از این کرپ استفاده کنیم
دستور این کرپ ساده و خوشمزه را در ادامه مطلب بخوانیدطرز تهیه کرپ پنیر با آموزش مرحله به مرحله

مواد لازم برای تهیه کرپ پنیر :

تخم مرغ ۲ عدد
شیر ۱٫۵ لیوان
ارد ۱٫۵ لیوان
نمک ۱ قاشق چای خوری
پنیر سفید ۱۲۵گرم
جعفری مقداریطرز تهیه کرپ پنیر با آموزش مرحله به مرحله

طرز تهیه کرپ پنیرطرز تهیه کرپ پنیر با آموزش مرحله به مرحله

برای درست کردن کرپ پنیر ابتدا در یک ظرف دو عدد تخم مرغ ریخته روی آن یک و نیم لیوان شیر و یک قاشق چای خوری نمک می ریزیم و خوب مخلوط میکنیم سپس یک و نیم لیوان آرد ریخته و خوب مخلوط می کنیم غلظتش نه زیاد سفت و نه زیاد شل باشدطرز تهیه کرپ پنیر با آموزش مرحله به مرحله
حالا به این مخلوط صدوبیست و پنج گرم پنیر را کوچک کوچک خرد کرده می تواینم از پنیر لر هم استفاده  کنیم سپس یک مشت جعفری ریز خرد شده ریخته و خوب مخلوط می کنیمطرز تهیه کرپ پنیر با آموزش مرحله به مرحله
در تابه کرپ یا تابه تفلون در اندازه متوسط خیلی کم چرب کرده در حرارات گذاشته و به اندازه نصف ملاقه  ازاین مایه کرپ می ریزیم و در حرارت متوسط می پزیمطرز تهیه کرپ پنیر با آموزش مرحله به مرحله
وقتی کرپها پخت از تابه در آورده و در ظرف مورد نظر قرار داده وروی هم می چینیم گرم یا ولرم سرو می کنیم.وقتی یک بار این کرپ را درست کنید عاشقش می شوید. ناگفته نماند که از این مقدار مواد هفت عدد کرپ خواهیم داشت

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *