چگونه بورک گوشت چرخ کرده تابه ای با رسپی ترکیه درست کنیم

 

چگونه بورک  گوشت چرخ کرده تابه ای با رسپی ترکیه درست کنیمبورک تابه ای : با آموزش مرحله به مرحله درست کردن بورک تابه ای در خدمت شما عزیزان علاقمند به آشپزی هستیم این مقدار برای شش نفر کافیست و  این بورک تابه ای با  خمیر یوفکا درست می شود و همانطوری که از اسمش پیداست این بورک در تابه  روی گاز پخته می شود و نیازی به فر ندارد

مواد لازم برای تهیه بورک گوشت چرخ کرده تابه ای :

یوفکا ۳ عدد
شیر ۱ لیوان سرخالی
روغن مایع ۳ قاشق غذا خوری

مواد لازم برای تهیه داخل بورک تابه ای :

گوشت چرخ کرده تفت داده شده ۳۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
روغن مایع ۳ قاشق غذا خوری
فلفل سبز ۲ عدد
گوجه فرنگی کوچک ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق مربا خوری
جعفری مقداری
نمک و فلفل به میزان لازم

چگونه بورک  گوشت چرخ کرده تابه ای با رسپی ترکیه درست کنیم

چگونه بورک  گوشت چرخ کرده تابه ای با رسپی ترکیه درست کنیم

چگونه بورک  گوشت چرخ کرده تابه ای با رسپی ترکیه درست کنیم
طرز تهیه بورک تابه ای :

برای درست کردن بورک گوشت چرخ کرده تابه ای در یک تابه متوسط یک عدد پیاز ریز خرد شده و دو عدد فلفل سبز خرد شده ریخته روی آنها سه قاشق غذا خوری روغن مایع ریخته بمدت دو دقیقه تفت می دهیم سپس سیصد گرم گوشت چرخ شده ریخته و مخلوط می کنیم یک عدد گوجه فرنگی مکعبی خرد شده می ریزیم , یک قاشق مربا خوری رب گوجه فرنگی, نمک و فلفل به میزان لازم پنج دقیقه می پزیم در آخر جعفری ریز خرد شده را ریخته و مخلوط می کنیم سپس از حرارت برمی داریم

چگونه بورک  گوشت چرخ کرده تابه ای با رسپی ترکیه درست کنیم

چگونه بورک  گوشت چرخ کرده تابه ای با رسپی ترکیه درست کنیم

حالا سس بورک را درست می کنیم به این شیوه که : شیر یک لیوان سرخالی و سه قاشق غذا خوری روغن مایع ریخته و خوب مخلوط میکنیم.

حالا در یک تابه ۲۴ سانتی را با روغن مایع چرب کرده یک عدد یوفکا  را در تابه پهت کرده طوری که کناره های  آن از تابه آویزان شود قرار میدهیم رویش از سسی که آماده کردیم می ریزیم
حالا یوفکای دومی را چهار قسمت کرده به وسط هایش از سس می ریزیم و در تابه قرار میدهیم رویش از مواد گوشتی ریخته و یوفکاری بعدی را هم چهار تکه کرده و لابه لای آن از سس می ریزیم مواد گوشتی را ریخته و رویش بقیه سس را می ریزیمچگونه بورک  گوشت چرخ کرده تابه ای با رسپی ترکیه درست کنیم

چگونه بورک  گوشت چرخ کرده تابه ای با رسپی ترکیه درست کنیم

حالا لبه های آویزان یوفکا را رویش قرار داده ( مثل تصویر ) این بورک آماده شده را در حرارت گذاشته در حرارت کم گذاشته  تا هر دو طرفش پخته شود یعنی وقتی زیر بورک پخته شده برمیگردانیم تا طرف دیگرش هم بپزد رویش خیلی کم کره می ریزیم در حرارت کم باشد

حالا بورک تابه ای را در ظرف مورد نظر کشیده و کناره های بورک را هم کره مالیده و برش میزنیم و گرم سرو میکنیم

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *