کیک مثلثی با مواد کم

کنارچای و در صبحانه یک کیک با مواد بسیار کم آموزش می دهیم که با پودرنارگیل تزیین می شود اکنون ببینیم این کیک مثلثی شکل با مواد بسیار کم چگونه تهیه می شود.چقدر خوبه بعضی وقتها از مواد موجود در منزل کیک خانگی درست کنیم به نظر من کیکی که در منزل درست می شود خوشمزه ترین نوع کیک است چون هم سالم است و هم خوشمزه پس همیشه سعی کنید بجای کیک های قنادی از کیک های خانگی استفاده کنید

مواد لازم برای تهیه کیک مثلثی

تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۱٫۵ لیوان

روغن مایع نصف لیوان
آب ولرم نصف لیوان
وانیل ۲ پاکت
بکینگ پودر ۱پاکت
آرد ۲٫۵ لیوان + ۲ قاشق غذا خوری

مواد  لازم برای سس کیک مثلثی :

کاکائو ۳٫۵قاشق غذا خوری
شیر ۲ لیوان
شکر دو انگشت بیشتر از نصف لیوان

مواد لازم برای روی کیک مثلثی :

پودر نارگیل ۲٫۵ قاشق غذا خوری

طرز تهیه کیک مثلثی

ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را جدا می کنیم سفیده های تخم مرغ را با شکر مخلوط کرده و زرده ها را دانه دانه اضافه می کنیم و به مخلوط کردن ادامه میدهیم روی آن روغن مایع و آب می ریزیم حالا بکینگ پودر و وانیل و آرد را ریخته و با همزن دستی هم زده حالا ظرف پیرکس بزرگ را چرب کرده ریخته

در فر ۱۶۰-۱۷۰ درجه از قبل گرم شده بمدت بیست دقیقه قرار می دهیم تا کیک بپزد حالا سس کیک را آماده می کنیم
برای درست کردن سس در یک قابلمه مواد سس را می ریزیم و میگذاریم بجوشد سپس از حرارت برداشته و می گذاریم سرد شود
میگذاریم کیک سرد شود سپس کیک را به ۱۵ قسمت  مربعی شکل برش میدهیم و  سپس از وسط برش دیگر د اده تا به شکل مثلث در آید با سس و پودر نارگیل تزیین میکنیم دو ساعت در یخچال قرار داده یا در جای خنک قرار میدهیم سپس می توایم سرو کنیم

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *