طرزتهیه بقچه گوشتی به سبک ترکیه با آموزش مرحله به مرحله

این بقچه گوشتی ترکیه را حتما برای یک بار هم که شده امتحان کنید از این مقدار مواد ۲۲ عدد بقچه گوشتی بدست می آید که می توانید بنابه تعداد خانواده کم و زیاد کنید مثلا اگر برای کم جمعیت هستید مواد را نصف کرده و یا اگر میخواهید تعداد زیادی درست کنید مواد را دو برابر کنید اکنون با آموزش تصویری در ادامه مطلب با ما همراه شوید

مواد لازم برای تهیه بقچه گوشتی :

آب ولرم ۱ لیوان
شیر ۱ لیوان
روغن مایع ۱ لیوان
تخم مرغ ۲ عدد ( ۱ عدد زرده برای روی بقچه )
شکر ۳ قاشق غذا خوری
نمک ۱٫۵ قاشق مربا خوری
خمیر مایه ۱ پاکت
آرد ۷  لیوان

مواد لازم برای مواد داخل بقچه گوشتی :

گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
جعفری مقداری
مواد لازم برای روی بقچه گوشتی :
زرده تخم مرغ ۱ عدد
شیر ۱ قاشق غذا خوری
کنجد

طرزتهیه  بقچه گوشتی به سبک ترکیه با آموزش مرحله به مرحله

طرزتهیه  بقچه گوشتی به سبک ترکیه با آموزش مرحله به مرحله

طرزتهیه  بقچه گوشتی به سبک ترکیه با آموزش مرحله به مرحلهطرزتهیه  بقچه گوشتی به سبک ترکیه با آموزش مرحله به مرحله
طرز تهیه بقچه گوشتی :

برای درست کردن بقچه گوشتی ابتدا یک عدد پیاز را ریز خرد کره و در تابه می ریزیم و چهار قاشق غذا خوری روغن مایع می ریزیم یک دقیقه تفت می دهیم سپس روی آن ۳۰۰ گرم گوشت چرخ شده ریخته و مرتب هم میزنیم تا خوب تفت داده شود حالا بنابه ذائقه خودتان نمک .و فلفل ریخته مخلوط میکنیم در آخر کمی جعفری خرد شده ریخته و مخلوط میکنیم و میگذاریم سرد شودطرزتهیه  بقچه گوشتی به سبک ترکیه با آموزش مرحله به مرحله

طرزتهیه  بقچه گوشتی به سبک ترکیه با آموزش مرحله به مرحله
حالا خمیر را درست می کنیم برای درست کردن خمیر این بقچه ابتدا یک پاکت خمیر مایه و ۳ قاشق غذا خوری شکر و یک لیوان آب ولرم و یک لیوان شیر ولرم می ریزیم و خوب مخلوط میکنیم حالا دو عد تخم مرغ را می ریزیم یکی از زرده ها را برای روی خمیر نگه می داریم حالا یک لیوان روغن مایع , یک ونیم قاشق مربا خوری نمک و هفت لیوان آرد را کم کم ریخته خمیر می شود که بدست نمی چسبد و خوب ورز میدهیم اندازه لیوان معادل ۲۰۰ میلی لیتر استطرزتهیه  بقچه گوشتی به سبک ترکیه با آموزش مرحله به مرحله
حالا روی خمیر ا پوشانده و استراحت می دهیم یک ساعت استراحت کند
از خمیر به اندازه گردو برداشته و در دست باز کرده و از مایه گوشتی وسطش قرار داده و خمیر را می بندیم و وارونه کرده و در سینی فر کاغذ روغنی انداخته شده قرار می دهیم حالا زرده تخم مرغ که کنار گذاشته بودیم با یک قاشق غذا خوری شیر مخلوط کرده ور وی آن می مالیک کنجد می پاشیم و بمدت ۱۵-۲۰ دقیقه در فر استراحت می دهیم
در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم به مدت بیست دقیقه بماند تا رویش طلایی شود
حالا بقچه گوشتی را از فر در آورده و گرم سرو میکنیم

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *