طرز تهیه کمپیر بسیار خوشمزه با استفاده از دستور ترکیه

طرز تهیه کمپیر بسیار خوشمزه با استفاده از دستور ترکیه

با آموزش  مرحله به مرحله کمپیر ترکیه در خدمت شما علاقمندان به این غذای خوشمزه هستیمیک غذای متفاوت و آسان :

مواد لازم برای تهیه کمپیر :

سیب زمینی متوسط ۴ عدد
پنیر پیتزای رنده شده ۱ لیوان
کره ۲٫۵ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل سیاه
مواد لازم برای روی کامپیر :
هویج متوسط ۱ عدد
نخود فرنگی پخته ۱٫۵ استکان
ذرت ۱٫۵ استکان
خیارشور در اندازه کوچک ۴ عدد
کچاپ و مایونزطرز تهیه کمپیر بسیار خوشمزه با استفاده از دستور ترکیه

 

طرز تهیه کامپیر:

سیب زمینی متوسط ۴ عدد پوست گرفته و به سه تاچهار قسمت برش میدهیم در یک قابلمه سیب زمینی ها را گذاشته روی آن آب ریخته تا روی سیب زمینی ها را بگیرد و سیب زمینی خوب بپزد. حالا هویج را پخته و مکعبی خرد میکنیم در یک ظرف هویچ های پخته را ریخته روی آن یک استکان نخود فرنگی پخته , یک و نیم استکان ذرت پخته و چهار عدد خیارشور مکعبی خرد شده می ریزیم و خوب مخلوط میکنیمطرز تهیه کمپیر بسیار خوشمزه با استفاده از دستور ترکیه

طرز تهیه کمپیر بسیار خوشمزه با استفاده از دستور ترکیه

حالا سیب زمینی های پخته شده را از صافی رد کرده تا آب اضافی آن برود روی آن دو  و نیم قاشق غذا خوری کره , یک لیوان پنیر پیتزای رنده شده نمک و مقداری فلفل می ریزیم و خوب سیب زمینی ها را له می کنیمطرز تهیه کمپیر بسیار خوشمزه با استفاده از دستور ترکیه

وقتی سیب زمینی ها پوره شد در یک ظرف گرد ابتدا پوره سیب زمینی را ریخته و با دست رویش را صاف میکنیم در فر ۱۹۰ درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم بمدت پنج تا شش دقیقه بماند سپس از فر خارج کرده روی آن مخلوط آماده شده را می ریزیم و خوب صاف و یکدست میکنیم روی آن سس کچاب و سس مایونز ریخته و گرم سرو می کنیم.طرز تهیه کمپیر بسیار خوشمزه با استفاده از دستور ترکیه

میتوانید با افزودن سوسیس و کالباس کمپیر متفاوتی درست کنید. این مقدار برای چهار نفر کافیست

مطمنم از این رسپی خیلی خوشتان خواهد آمد چون کمپیر خیلی طرفدار دارد مخصوصا کمپیر خانگی که با دست ها ی خودتان درست شده باشد چه خوردن دارد می توانید مواد دیگری هم اضافه کنید فکر نمیکردم درست کردن کمپیر در منزل به این راحتی باشد بیخود دلتان هوس کمپیر رستورانی را نکند خودتان به سادگی این کمپیر با رسپی اصل ترکیه درست کنید

همیشه سعی کنید از سیب زمینی های متوسط استفاده کنید چون سیب زمینی های بزرگ دیر می پزد

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *