طرز تهیه کیک تیرامیسو کیک بسیار مشهور در ترکیه همراه با آموزش تصویری

طرز تهیه کیک تیرامیسو طرز تهیه کیک تیرامیسو : این پست اختصاص دارد به درست کردن کیک تیرامیسو همراه با آموزش مرحله به مرحله و تصویری این کیک بسیار عالی و خوشمزه است امیدوار بپسندید

مواد لازم برای تهیه کیک تیرامیسو

 

تخم مرغ ۴ عدد

شکر ۱ لیوان

آرد ۱ لیوان

کاکائو ۳ قاشق غذا خوری

بکینگ پودر ۱ پاکت

وانیل ۱ پاکت

 مواد لازم برای خیس کردن کیک تیرامیسو

 

نسکافه یک قاشق غذا خوری

آب ۱٫۵ لیوان

شکر ۲ قاشق غذا خوری

 

مواد لازم برای تهیه کرم کیک تیرامیسو

 

شیر ۱ لیتر

آرد ۷ قاشق غذا خوری سرپر

زرده تخم مرغ ۱ عدد

شکر ۱ لیوام

پنیر ۲۵۰ گرم

وانیل ۱ پاکت

مواد لازم برای روی کیک تیرامیسو

کاکائو

طرز تهیه کیک تیرامیسو کیک

طرز تهیه کیک تیرامیسو کیک

طرز تهیه کیک تیرامیسو کیک

طرز تهیه کیک تیرامیسو کیک

طرز تهیه کیک تیرامیسو

طرز تهیه کیک تیرامیسو کیک

برای درست کردن این کیک ابتدا کرم را آماده می کنیم برای درست کردن کرم این کیک در یک قابلمه یک لیتر شیر ریخته روی آن ۷ قاشق غذا خوری آرد یک عدد زرده تخم مرغ و یک  لیوان شکر می ریزیم و خوب هم می زنیم  قابلمه را در حرارت گذاشته و مرتب و سریع هم می زنیم تا به غلظت لازم برسدطرز تهیه کیک تیرامیسو کیک

وقتی کرم پخت یک پاکت وانیل ریخته مخلوط می کنیم  و می گذاریم ولرم شود وقتی کرم ولرم شد ۲۵۰ گرم پنیر را ریخته و خوب مخلوط میکنیم  تا وقتی کیک را آماده می کنیم این کرم را در یخچال قرار می دهیم دقت کنید زمانی که پنیر را می ریزیم دقت کنید که آب پنیر را دور بریزیدطرز تهیه کیک تیرامیسو کیک

حالا این کیک را درست میکنیم برای درست کردن  کیک  تیرامیسو در یک کاسه چهار عدد تخم مرغ ریخته روی  آن یک لیوان شکر می ریزیم و با کمک میکسر بمدت پنج دقیقه مخلوط میکنیم  سپس یک لیوان آرد , سه قاشق کاکائو و یک پاکت بگینگ پودر می ریزیم و یک پاکت هم وانیل را میریزیم  و با کمک میکسر به آرامی مخلوط میکنیم  در یک قالب گرد کمربندی ۲۶ سانتی ریخته و در  فر ۱۷۰ درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم تا بمدت چهل و پنج دقیقه بپزد وقتی کیک پخت از فر خارج کرده و میگذاریم سرد شود

حالا کیک را خیس می کنیم به این طریق که در یک ظرف یک قاشق نسکافه , یک و نیم لیوان آب و دو قاشق غذا خوری شکر می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم  وقتی کیک سرد شد  با کمک چاقو یا نخ به دو قسمت تقسیم کرده  اولی را در یک ظرف قرار داده  با مواد نسکافه ای همه جای کیک را خیس کرده  سپس کرم را می مالیم لایه دومی را قرار داده  و بقیه موادنسکافه ای ریخته و  روی کیک دومی کناره ها و روی کیک را هم می کرم می مالیم با کمک الک  کاکائو می پاشیم  حداقل چهار ساعت در یخچال قرار میدهیم  سپس از یخچال در آورده و برش می زنیم  و سرد سرو می کنیم

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *