فواید پیاز و فواید آن برای سلامتی بدن

فواید پیاز و فواید آن برای سلامتی بدن

خواص پیاز چیست؟ پیاز یکی از مواد غذایی ضروری در آشپزخانه شما است، زیرا آنها می توانند به طور عملی و به هر نحو ممکن با غذا خورده شوند و به طعم آن کمک کنند.  علاوه بر این، خواص و مزایای تغذیه پیاز آنها را به عنوان یکی از غذاهای بسیار توصیه شده برای سلامتی قرار داده است.

چه مواد مغذی در پیاز هستند؟

جزء اصلی پیاز، که تقریبا ۹۰ درصد از پیاز را تشکیل می دهد، آب است.  از این جهت ممکن است شما را متعجب کند که ۱۰ درصد باقیمانده از مواد مغذی پر شده است و این مواد مغذی دارای مزایای سلامتی زیادی است.

  • روغنهای اساسی مسئول اکثر خواص سودمند پیاز هستند (در مورد آنها بیشتر توضیح خواهیم داد) آنها همچنین دلیل اشکهای آزار دهنده ای هستند که هنگام بریدن پیاز اتفاق می افتد.
  • ویتامین های گروه B که برای عملکرد صحیح سیستم عصبی و سیستم ایمنی بدن ضروری هستند؛ همچنین ویتامین E و C با عمل آنتی اکسیدان قوی.
  • بسیاری از مواد معدنی مختلف و عناصر کمیاب مانند پتاسیم، منیزیم، فسفر، کلسیم، سدیم و گوگرد وجود دارند.
  • اسید آمینه ضروری
  • فیبر

خواص پیاز و فواید آن برای سلامتی بدن

خواص پیاز

یکی از شناخته شده ترین خواص پیاز، توانایی دفع ادرار است، به همین دلیل است که پیاز بسیار به بیماران مبتلا به مسمومیت های کلیه، نقرس یا هیپوریکمی، سنگ کلیه، ادم یا فشار خون بالا توصیه می شود.  به طور عمده برای اثر دیورتیکی پیاز، همچنین برای محتوای بالای آب و فیبر آنها، اما مقدار کم چربی و قند، پیاز برای هر رژیم ضروری است.

پیاز همچنین به عنوان دفع آفات عمل می کنند و به کشتن باکتری ها و قارچ کمک می کنند . پیاز برای افرادی که از سرماخوردگی، آنفولانزا، برونشیت، فارنژیت و سایر بیماری های تنفسی رنج می برند بسیار مفید است . به همین دلیل، یک درمان به طور گسترده ای در این موارد این است که یک پیاز را به صورت نیمه  شب ها در رختخواب بگذارید . در سال های اخیر، پیاز نیز اثرات مفید خود را در درمان آسم و آلرژی نشان داده است.

پیاز، به دلیل ضد ترومبوز آن، هیپو لیپیدمیک (توانایی کاهش سطح کلسترول و تری گلیسیرید در بدن شما) محافظ قلب قوی، و همچنین ویژگی های کمبود دهنده است . فقط باید همیشه سعی کنید آنها را به طور منظم بخورید.

شناخته شده ترین توانایی های تصفیه پیاز احتمالا توانایی آنها در حذف سموم و تخمیر است که در معده در طی هضم تولید می شود، این فرآیند همچنین باعث تحریک کبد، پانکراس و ویسکول می شود تا آنها بتوانند ترشحات موادلازم را انجام دهند . با این حال، اگر شما پیاز خام بخورید، این خواص تنها کار می کنند. اگر چه پیاز عالی است، اما اگر از ریفلاکس اسید رنج می برید، یا اگر سابقه مشکل گاز معده دارید، باید از خوردن بیش از حد آن ها اجتناب کنید.

مزایای خوردن پیاز بی شمار است و حتی در اینجا ما همه آنها را نادیده گرفته ایم، تنها مهم ترین آنها را ذکر کردیم. از آنجا که پیاز بسیار سودمند است، باید سعی کنید آن را هر روز در هر شکل غذایی بخورید، اما ترجیحا خام آن را مصرف کنید، زیرا به این ترتیب شما قادر خواهید بود از تمام خواص مفید آن استفاده کنید و لذت ببرید.

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *