کرفس و خواص ریشه آن برای سلامتی بدن

کرفس و خواص ریشه آن برای سلامتی بدن

ریشه کرفس را اگر خام و یا به عنوان طعم دهنده در وعده های غذایی استفاده شود، ویتامین های فراوان و مواد معدنی ضروری بدن ما برای اینکه به درستی کار کنند اضافه می کند، این یک جایگزین عالی برای میان وعده های غذایی با کالری بالا و غذای کم است.

ریشه کرفس کجا رشد می کند؟

کالیفرنیا امروز بیشترین ریشه کرفس را در بازار تولید می کند و در سال ۲۰۰۸ بیش از ۲۶ هکتار برداشت می کند و به دنبال آن میشیگان ۱۸۰۰ هکتار را برداشت.  ریشه کرفس در فصل بهار در آب و هوای مناسب رشد می کند، اما در مقایسه با سایر سبزیجات، نسبت به سایر نژادها شرایط رشد دشوارتری دارد.

کرفس و خواص ریشه آن برای سلامتی بدن

مواد غذایی و مزایای بهداشتی ریشه کرفس

ریشه کرفس، که همچنین به عنوان “سلجوقی” نامیده می شود، دارای کلسترول و چربی اشباع شده کم است و منبع خوبی از ریبوفلاوین، کلسیم، ویتامین B6، منیزیم، فسفر، پتاسیم، ویتامین A، C ، و K، و همچنین فیبر رژیمی است . در یک مطالعه انجام شده در دانشکده پزشکی هاروارد نشان داده شد که ویتامین B6 می تواند به جلوگیری از سرطان کولون و یا رکتوم در زنان کمک کند.  ویتامین B6  برای سلامت سیستم ایمنی مناسب حیاتی است و همچنین در سلامت گلبول های قرمز، عضلات و اعصاب ضروری است .

ویتامین  C همچنین یک ویتامین مصنوعی است که با ایجاد یک سیستم ایمنی قوی و سالم کمک میکند تا از عفونتهای مضر به طور بالقوه جلوگیری کنیم . اضافه کردن ریشه کرفس (سلجوقی) به وعده غذایی سیب زمینی پخته شده می تواند به کاهش سطح گلیسمیک شما در اثر خوردن سیب زمینی کمک کند . ریشه کرفس در فیبر رژیمی بالا است که کمک می کند تا یک دستگاه گوارش خوب کار کند و به کاهش یبوست کمک می کند که ممکن است باعث ایجاد هموروئید شود . ریشه کرفس دارای پتاسیم بالا است که به ارسال و دریافت انتقال نورون در سراسر بدن کمک می کند.

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *