بهترین رسپی کیک مرمر

کیک مرمر :درست کردن کیک یکی از دغدغه اصلی خانمها در هنر  آشپزی است برخی از بانوان دوست دارند  کیک درست کنند ولی کیک آنها خوب در نمی آید ولی  این  دلیل نمی شود که دیگر سراغ تهیه کیک نروند  و از درست کردنش منصرف شوید باید راهی پیدا کنید که کیک خوب تهیه کنید تا با درست کردن کیک خوب  هنر کیک پزی برایتان لذت بخش باشد.اکنون می رویم سراغ درست کردن کیک مرمر

شاید بهتر باشد که با رسپی که در ادامه مطلب برایتان قرار دادیم یک کیک مرمر  خوشمزه ای درست کنید

مواد لازم برای تهیه کیک مرمر

تخم مرغ ۳ عدد

شکر ۱٫۵ لیوان

روغن مایع ۱ لیوان

ماست ۲ قاشق

شیر ۱ لیوان

آرد ۲ لیوان الک شده

بکینگ پودر  ۱ پاکت

کاکائو ۱ پاکت ۱۵ گرمی

رنده پوست پرتقال ۱ عدد

 

مواد لازم برای روی کیک مرمر

پودر قند

طرز تهیه کیک مرمر

در یک کاسه ۳ عدد تخم مرغ و ۱٫۵ لیوان شکر را با میکسر هم زده سپس یک لیوان روغن مایع یک لیوان شیر ,دو قاشق غذا خوری ماست و یک عدد رنده پوست پرتقال را با هم مخلوط کرده دو لیوان  آرد الک شده و یک پاکت بکینگ پودر ریخته و به هم زدن ادامه می دهیم

خمیر کیکی که آماده کردیم نصف کرده و به یک قسمت آن یک پاکت ۱۵ گرمی کاکائو ریخته و خوب مخلوط میکنیم  قالب کیک مورد نظر همه جایش را با مارگارین خوب چرب کردخ و  خمیرها را در قالب می ریزیم در فر ۱۷۰ درجه از قبل گرم شده در فرسرد قرار داده بمدت ۴۰-۴۵ دقیقه بپزد منظور از فر سرد این است که فر را از قبل گرم نمی کنیم وقتی کیک پخت و سرد شد  از قالب در آورده رویش را پودر قند می پاشیم و برش میدهیم.

درست کردن کیک خانگی خیلی خوب ست  چون وقتی از بیرون می خریم هم مواد اولیه  آن مثل منزل سالم نیست و هم اینکه با مدیریت هزینه می توان  در هزینه صرفه جویی کرد و  علاوه بر آن کیکی که در منزل درست میکنیم با سلیقه خودمان درست می کنیم

توجه کنید نکته مهم در درست کردن همه کیک ها و کلا در آشپزی این است که موادی که از یخچال در می آوریم بادی به دمای محیط برسد همانطور سرد مصرف نکنید

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *