چگونه با کادایف دسر خوشمزه درست کنیم

اکنون برایتان دسری از کادایف آموزش می دهیم که معمولا در ماه میارک رمضان سر سفره های افطاری در کشور ترکیه وجود دارد

مواد لازم برای تهیه دسر کادایف :

کادایف ( رشته ختایی ) در فر قرار داده شده ۱۵۰ گرم

شکر ۱٫۵ قاشق غذا خوری

کره ۱ قاشق غذا خوری

گردوی خرد شده ۱ قاشق غذا خوری

 

مواد لازم برای تهیه کرم دسر کادایف

 

شیر ۳ لیوان

آرد ۳ قاشق غذا خوری

نشاسته گندم ۳ قاشق مربا خوری

شکر ۱ استکان کوچک

زرده تخم مرغ ۱ عدد

وانیل ۱پاکت

نصف پاکت خامه شیرچگونه با کادایف دسر خوشمزه درست کنیم

 

طرز تهیه دسر کادایف :

 

برای درست کردن دسر کادایف ابتدا در یک قابلمه متوسط سه لیوان شیر ریخته روی شیر سه قاشق غذا خوری آرد , سه قاشق مربا خوری نشاسته , یک عدد زرده تخم مرغ  و یک  استکان شکر میریزیم و خوب مخلوط میکنیم در حرارت قرار داده و مرتب هم میزنیم تا غلیظ شود وقتی پخت در آخر یک پاکت وانیل ریخته  و خوب مخلوط میکنیم  از حرارت برداشته و می گذاریم ولرم شود

حالا صدو پنجاه گرم کادایف ( رشته ختایی ) را با دست خرد کرده  کادایف را در سوپر ها و یا محل هایی که یوفکا می فروشند می توانید پیدا کنید  اگر کادایف تازه داشتید با چاقو ریز کرده و با کره تفت داده تا به رنگ قهوه ای در آید

یک تابه بزرگ روی حرارت گذاشته و داخل تابه یک قاشق غذا خوری کره ریخته و می گذاریم ذوب شود وقتی ذوب شد کادایف آماده شده را ریخته دو تا سه دقیقه تفت داده شود حالا روی کادایف یک و نیم قاشق غذا خوری شکر و چهار فاشق غذاخوری گردوی خرد شده می ریزیم بمدت یک دقیقه تفت میدهیم  حالا تابه را از حرارت برداشته  و  از در یک ظرف دیگر می ریزیم تا کادایف ها در اثر حرارت تابه نسوزد و میگذاریم سرد شود وقتی کرم سرد شد رویش نصف پاکت خامه ریخته و با کمک میکسر به مدت دو دقیقه هم میزنیم  حالا در یک ظرف پیرکس مستطیل شکل ریخته و بمدت دو تا سه ساعت در یخچال قرار داده  تا سرد شود وقتی سرد شد از یخچال در آورده  و رویش مخلوط کادایف ها را ریخته  وقتی کادایف را ریختیم بلافاصله باید بخوریم چون اگر زیاد بماند کادایف ها نرم می شود

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *