چگونه تاراتور گردو درست کنیم

چگونه تاراتور گردو درست کنیم

تاراتور گردو;سلام  عزیزان برای صبحانه امروز تاراتور گردو درست کردم  تنهاعیبی که این تارانور دارد این است که  اشتها را باز میکند و باعث می شود نان زیادتر از حد معمول بخوریم ولی خوردن آن بعضی وقتها در صبحانه یا بعنوان عصرانه توصیه می شود.درست کردنش فوق العاده آسان است و خیلی هم خوشمزه است این رسپی را در صبحانه و یا در کنار غذاهای گوشتی و مرغ میتوانیم بخوریم.

وقتی گردو میریزیم طعمش از سایر تاراتورها متفاوت می شود اکنون ببینیم این تاراتور گردو چگونه  درست می شود و برای درست کردن آن به چه موادی نیاز داریم اکنون با هم این تاراتور را درست میکنیم.میتوانید این سس را روی نان گذاشته و بخوریم و در کنار ماهی هم خیلی عالی می شودچگونه تاراتور گردو درست کنیم

مواد لازم برای درست کردن تاراتور گردو

رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری سرپر

رب فلفل ۱ قاشق غذا خوری سرپر

روغن زیتون نصف لیوان

داخل نان اک مک پودر شده ۴ قاشق غذا خوری

سیر ۳ حبه

زیره ۱ قاشق چایخوری

نعنای خشک ۱ قاشق چایخوری

فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری

نمک ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه تاراتور گردو

برای درست کردن تاراتور گردو در غذاساز یک لیوان گردو ریخته تا پودر شود سپس ۴ قاشق غذا خوری داخل نان اک مک و سه حیه سیرریز خرد شده ریخته ودوباره غذا ساز را روشن میکنیم

حالا داخل این مخلوط دو قاشق غذا خوری سرپر رب گوجه فرنگی و یک قاشق غذا خوری سرپر رب فلفل , نصف لیوان روغن زیتون, یک قاشق چایخوری زیزه, یک قاشق چایخوری نعنای خشک, نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه و یک قاشق چایخوری نمک میریزیم و غذا ساز را روشن میکنیم. توجه کنید مقدار نمک به خودتان بستگی دارد میتوانید کم و زیاد کنید

حالا در ظرف مورد نظر کشیده رویش روغن زیتون ریخته دربش را محکم بسه و در یخچال بمدت یک هفته قابل نگهداری است. امیدوارم از این رسپی امروز خوشتان آمده باشد

 

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *