شیر نارگیل و خاصیت آن در سلامتی بدن به همراه طرز تهیه شیر نارگیل

شیر نارگیل : این روزها درباره شیر نارگیل و همچنین سایر فراوارده های نارگیل  مانند آب نارگیل، کرم نارگیل و روغن نارگیل، صحبت های زیادی شده است. در حالی که هر یک از آنها تفاوت کمی با هم دارند،ما در این پست می خواهیم درباره شیر نارگیل  صحبت کنیم

شیر نارگیل چیست؟

شیر نارگیل به طور مستقیم از گوشت نارگیل (قسمت سفید) مشتق می شود. بسته به نحوه آماده سازی آن و  نوع و دفعات آماده سازی کرم نارگیل  می توانید شیر نارگیل با محتوای  چربی متفاوت  درست  کنید. شیر نارگیل  جایگزین خوبی برای وگان ها و همچنین افرادی است که با عدم تحمل لاکتوز مواجه می شوند، در صورت استفاده در اندازه معمولی،فایده های بسیار زیادی برای بدن دارد. اساسا شیر نارگیل ترکیبی از دو محصول جداگانه نارگیل  است که عبارتند از آب نارگیل و کرم نارگیل است.

این  شیر،پرچرب است و میتوانید در تهیه  دسرها یا سس های خامه ای استفاده کنید. با توجه به ترکیب غذایی و فواید زیاد،  شیر ​​نارگیل در سایر نقاط جهان طرفداران زیادی دارد  به عنوان مواد مغذی در برخی مناطق گرمسیری مورد استفاده قرار می گیرد.

فواید شیر نارگیل

شیر نارگیل منبع عالی  منیزیم، مس، آهن و منگنز و همچنین ویتامین C، فولات، سلنیوم و سایر مواد معدنی است.  در شیر نارگیل  مقدار زیادی چربی های اشباع شده وجود دارد ، به همین دلیل است که باید در حد اعتدال مصرف شود و زیاده روی نکنید. یک فنجان شیر نارگیل مقدار مناسبی پروتئین و فیبر دارد که برای سلامتی بدن ضروریست.همچنین شیر نارگیل در بهبود هضم، افزایش گردش خون، کاهش التهاب، محافظت از  قلب و عروق،  کاهش وزن و افزایش انرژی هم موثر است

محافظت از قلب

شیر نارگیل حاوی مقادیر زیاد چربی است اما این چربی ها”خوب” هستند که می توانند به  سلامت قلب کمک کنند. به طور خاص، مطالعات نشان داده است که مصرف متوسط ​​شیر نارگیل  به کاهش سطح کلسترول بد  و  افزایش سطح HDL خوب در بدن کمک میکند  که از ایجاد آترواسکلروز جلوگیری می کند و خطر ابتلا به حمله قلبی و سکته مغزی را کاهش می دهد. تحقیقات دیگر نشان می دهد که شیر نارگیل نیز سطح تری گلیسیرید را کاهش می دهد و می تواند بیماری های قلبی عروقی را درمان کند. با این حال، استفاده بیش از حد از این شیر تاثیر متفاوتی خواهد داشت. پس در خوردن این شیر زیاده روی نکنید

بهبود کار عصبی

مواد معدنی مختلفی که در شیر نارگیل وجود دارد  تاثیر قابل توجهی در سطح الکترولیت  بدن دارند. سیال الکترولیت در بدن سیگنال های سیستم عصبی را  به سایر قسمت های بدن، از جمله تمام ماهیچه ها و سلول ها منتقل می کند با بهینه سازی سطوح الکترولیت  شیر نارگیل، کارعضلات و کارکرد کلی سیستم عصبی  بهتر خواهد شد.

تقویت انرژی

همانطور که در بالا ذکر شد، اسیدهای چرب متوسط  در روغن نارگیل بر خلاف سایر شکل های چربی، به طور مستقیم توسط کبد متابولیزه می شود،  این  انرژی متمرکز تر و سالم تر است و می تواند هر زمان که بیشتر به آن نیاز دارید، به تقویت شناختی و فیزیکی  بپردازد.

کاهش وزن

انواع خاصی از اسیدهای چرب یافت شده در شیر نارگیل قادر به افزایش متابولیسم  هستند، در حالی که گرسنگی را سرکوب می کنند و در نتیجه کل کالری مصرفی در طول روز کاهش می یابد. با  سوزاندن کالری در سطح غیر فعال، این شیر می تواند به کاهش وزن حتی زمانی که ورزش نکردید کمک کند

کمک به هضم غذا

وقتی شیر نارگیل ر ا در خانه درست میکنید بسیاری از فیبرهای رژیمی ، از شیر خارج می شوند، که مصرف منظم این شیر برای هضم غذا فوق العاده خوب است  . این نوشیدنی ضد التهاب طبیعی  باعث کاهش ناراحتی معده و حتی به  حرکات بهتر روده کمک می کند، بنابراین علائم یبوست را از بین می برد.

گردش خون را بهبود می بخشد

شیر نارگیل  منبع عالی آهن است که بدن برای تولید گلبول های قرمز نیاز دارد. با جلوگیری از کم خونی، این شیر می تواند جریان خون و اکسیژن رسانی را به مناطقی از بدن که  بیشتر نیاز دارند، افزایش دهد.

کاهش التهاب

استفاده از شیر نارگیل برای مبتلایان به آرتریت مزمن، نقرس، سردرد یا سندرم روده تحریک پذیر  مفید است و ضد باکتری است و عفونت و تورم را از بین برده و قرمزی را برطرف میکند

 

 

درمان زخم ها

برخی تحقیقات نشان داده اند که مصرف منظم این شیر می تواند به کاهش اندازه زخم معده منجر شود و حتی به عنوان درمان دارویی استفاده می شود. برای هر نوع زخمی خوب است

 

طرز تهیه شیر نارگیل خانگی :

شما می توانید شیر نارگیل  را در خانه به راحتی درست کنید، و این  باعث می شود که شیر نارگیل سالمی داشته باشد در حالی که بسیاری از شرکت هایی که شیر نارگیل درست میکنند قابل اعتماد نیستند ، . اگر میخواهید شیر نارگیل را خودتان درست کنید مراحل زیر را انجام دهید :

گوشت سفید نارگیل را برش دهید آب را به دمای زیر جوش برسانید و نارگیل را اضافه کنید دقت کنید که آب نجوشد ۱-۲ ساعت خیس شود

نارگیل و آب را به مخلوط کن  بریزید و کمی عصاره وانیل اضافه کنید  در یک پارچه بریزید همه مواد را از پارچه بگذرانید  بمدت پنج روز در یخچال قابل نگهداری است  اگر در یخچال کرم و  آب جدا ماند یعنی قسمتی ته نشین شد قبل از استفاده مخلوط کرده  و استفاده کنید
 

 

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *