شیوه پخت کیک خیس لیمویی

 

کیک خیس : می خواهیم برایتان در ادامه مطلب روش درست کردن کیک خیس را آموزش دهیم که در این کیک از شربت استفاده می شود یعنی داخل کیک شربت می ریزیم اکنون برویم سراغ مواد لازم و طرز درست کردن

مواد لازم برای تهیه کیک خیس لیمویی :

 

شکر ۳۲۰ گرم

تخم مرغ ۳ عدد

پوست دو عدد لیمو ترش

آرد ۳۵۰ گرم

بکینگ پودر ۱٫۵ قاشق چای خوری

نمک ۱ قاشق چای خوری

وانیل ۱٫۵ قاشق چای خوری

کره ذوب شده ۲۰۰ گرم

شیر ۲۵۰ میلی لیتر

 

 مواد لازم برای تهیه شربت کیک خیس لیمویی :

 

آب لیمو ترش تازه

شکر ۵۰ گرم

آب ۱۰۰ میلی لیتر

 طرز تهیه کیک خیس لیمویی :

ابتدا فر را در درجه ۱۶۰ گرم کرده . حالا شکر , تخم مرغ ها و رنده پوست لیمو ترش را با میکسر بمدت ده دقیقه هم میزنیم تا سفید رنگ شود حتما دقت کنید که دمای تخم مرغ به دمای محیط برسد یعنی بلافاصله از یخچال استفاده نکنید اگر به دمای محیط نرسد کیک پف نمی کند. آرد و بکینگ پودر و نمک و وانیل را می ریزیم  وقتی الک کردیم تخم مرغ ها را همراه با شیر در سه نوبت اضافه کنید  و به مخلوط کردن ادامه می دهیم حالا کره ذوب شده و سرد شده را میزیزیم در درجه کند به مخلوط کردن ادامه میدهیم  قالب را به کمک فرچه با کره چرب می کنیم با یک قاشق آرد قالب را آرد پاشی کرده  آرد اضافی آن را می گیریم  در فر گرم شده بمدت ۷۵ دقیقه می پزیم

بالا و پایین فر را روشن میکنیم  وقتی رنگ کیک تغییر کرد درجه را به ۱۵۰ قرار دهید  این درجه ها و مدت پخت هر فرد متفاوت است

در مدت پخت کیک  شربت کیک را آماده میکنیم به این طریق که  مواد شربت را در قابلمه ریخته  و درحرارت قرار میدهیم  و تا وقتی کیک را بیرون می آوریم در حرارت باشد به جوشیدن ادامه می دهیم  حالا شربت در حال جوش را با کمک ملاقه  روی کیک می ریزیم  به همه جای کیک شربت می ریزیم  هر دو باید گرم باشد هم شربت و هم کیک  در زیر قالب یک سینی قرار داده به این شکل بماند تا سرد شود اگر گرم کیک را از قالب خارج کنید کیک ترک برمی دارد  وقتی سرد شد  سلفون کشیده و در یک یخچال بمدت یک شب بماند خیلی کیک خوشمزه ای می شود

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *