چطور حلوای لبنانی درست کنیم ؟

حلوای لبنانی : بسیاری از ما یکی از مشکل ترین کارهایمان انتخاب است البته شاید غذاها و دسرهای زیادی درست کرده باشید که مختص کشور ایران باشد ولی ما امروز می خواهیم یک دسر به اسم حلوای لبنانی را آموزش دهیم  و خواستیم در گروه دسر ها هم تنوعی ایجادکنیم با تنوع غذایی و….میتوانیم مواد مغذی مختلفی را وارد بدن کنیم  اکنون در ادامه مطلب برویم برای توضیح و درست کردن حلوای لبنانی

مواد لازم برای تهیه حلوای لبنانی :

آرد سمولینا ۱٫۵ لیوان

شیر ۱ استکان

آب ۱ لیوان

شکر ۵-۶ قاشق غذا خوری

بادام زمینی مقداری

زردچوبه ۱ قاشق مربا خوری

کره ۲ قاشق غذا خوری

روغن مایع ۲-۳ قطره

طرز تهیه حلوای لبنانی :

کره را ذوب کرده روغن مایع را هم اضافه میکنیم  که کره  نسوزد وقتی کره ذوب شد آرد سمولینا را اضافه میکنیم  و تفت میدهیم سپس شکر, بادام زمینی و زردچوبه را اضافه کرده و خوب تقت میدهیم تا زمانی که رنگش عوض شود همینطور تفت میدهیم  دقت کنید که رنگش قهوه ای نشود سپس شیر و آب را ریخته حرارت را کم کرده تا وقتی حباب بزند  در حرارت کم بپزدوقتی سرد شد سرو میکنیم.

این مقدار برای چهار تا شش نفر است و در مدت پنج دقیقه آماده می شود پس با این اوصاف می بینید که چقدر حلوای آسانی است درمدت زمان پنج دقیقه پخته می شود.

این حلوا خیلی اسان است همانطوریکه میدانید آرد استفاده شده در این حلوا آرد سمولینا است که برای سلامتی توصیه شده است  این آرد مواد مغذی خوبی دارد که ما در دستور پخت حلوا از این آرد استفاده کردیم به یاد داشته باشید که همیشه وقتی کره ذوب میکنید حتما روغن مایع هم بریزید که نسوزد البته این توصیه کلی است و فقط شامل این حلوا نمی شود

حلوا دسر خوشمزه و خوبی است با سایت ما همراه باشید چون انواع مختلف حلواها و دسرها را آموزش خواهیم داد که نابحال در هیچ سایتی این آموزش ها نبوده است

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *