مرحله به مرحله با گوشت سرخ شده همراه با جزیی ترین نکات

مرحله به مرحله با گوشت سرخ شده همراه با جزیی ترین نکات

گوشت سرخ شده-در بین غذاهای گوشتی این غذا از همه سریعتر آماده می شود در غذاهای گوشتی از جمله این غذا هرچقدر ادویه جات گوشت بیشتر باشد همانقدر لذیذتر می شود.مخصوصا آویشن برای غذاهای گوشتی خیلی مناسب است و خوشمزه میکند همیشه در غذاهای گوشتی نمک را در آخر بریزید که گوشت سریع بپزد.اگر برای گوشت سرخ شده سرچ کردید و با این رسپی برخورد کردید توصیه میکنم این رسپی را یاد بگیرید این مقدار برای سه نفر کافیست

مواد لازم برای درست کردن گوشت سرخ شده

گوشت خرد شده ۵۰۰ گرم

گوجه فرنگی متوسط ۲ عدد

پیاز ۱عدد

فلفل سبز ۲ عدد

سیر ۱ حبه

کره ۱ قاشق

نمک و فلفل و آویشن و پاپریکا

رب گوجه فرنگی و یا رب فلفل ۱ قاشق مربا خوری

مرحله به مرحله با گوشت سرخ شده همراه با جزیی ترین نکات

مرحله به مرحله با گوشت سرخ شده همراه با جزیی ترین نکات

طرز تهیه گوشت سرخ شده:

برای تهیه  این غذای گوشتی پانصد گرم گوشت خرد شده  را در یک قابلمه می ریزیم  روی گوشتها کمی که بالای گوشت باشد آب می ریزیم و در حرارت قرار میدهیم و میگذاریم بجوشد وقتی جوشید کف آنر ا گرفته و  دربش را میگذاریم تا روقتی گوشت نرم شود می پزیممرحله به مرحله با گوشت سرخ شده همراه با جزیی ترین نکات

مرحله به مرحله با گوشت سرخ شده همراه با جزیی ترین نکات

مرحله به مرحله با گوشت سرخ شده همراه با جزیی ترین نکات

حالا در یک قابلمه دیگر دو تا سه قاشق غذا خوری روغن مایع ریخته و داخلش پیازهای ریز خرد شده ,یک حبه سیر ریز خرد شده و دو عدد فلفل سبز ریز شده ریخته دو دقیقه تفت میدهیم در آخر دو عدد گوجه فرنگی مربعی خرد شده و یک قاشق غذا خوری کره و یک قاشق مربا خوری رب گوجه فرنگی می ریزیم و مخلوط میکنیم و دربش را میگذاریم تا وقتی که گوجه فرنگی ها نرم شوندمرحله به مرحله با گوشت سرخ شده همراه با جزیی ترین نکات

مرحله به مرحله با گوشت سرخ شده همراه با جزیی ترین نکات

در آخر نمک و فلفل سیاه, آوبشن و پاپریکا روی گوشتها می ریزیم سپس کمی آب جوش می ریزیم ودوباره درب قابلمه را گذاشته دو سه دقیقه دیگر می پزیم

وقتی پخت گرم سرو میکنیم سپس اگر خواستید قارچ, فلفل قرمز و هویج و سبزیجاتی از این قبیل استفاده میکنیم

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *