معرفی بهترین جایگزین های جعفری

معرفی بهترین جایگزین های جعفری : جعفری گیاه بسیار محبوب در سراسر جهان است،در هر دو  فرم تازه و خشک،قابل استفاده است  اما زمانیکه  میخواهید آشپزی کنید ولی جعفری ندارید  نیاز به استفاده از جایگزینی برای  جعفری دارید، نگران نباشید. در اکثر موارد،  گیاهان تازه یا خشک وجود دارد که جایگزین جعفری هستند و طعم جعفری می دهند البته به شرط اینکه در مقادیر کم استفاده کنید

در بعضی موارد ممکن است برای کسی که دارای حساسیت نسبت به جعفری است، غذا تهیه کنید، اما میخواهید طعم جعفری داشته باشد صرف نظر از دلیل استفاده از جایگزین جعفری با ما همراه شوید تا به معرفی گیاهان جایگزین جعفری بپردازیم:
 

جایگزین جعفری

بهترین جایگزین های جعفری عبارتند از پونه ,گشنیز، رزماری، ریحان و نعناع

پونه کوهی

پونه کوهی همان عطر و طعم جعفری را دارد ، اما از لحاظ طعم کمی گرمتر از جعفری است. از آن به عنوان چاشنی استفاده می شود، اما به راحتی می توانید بجای جعفری به سوپ اضافه کنید

گشنیز

اگرچه گشنیز  به تلخی جعفری نیستولی جایگزین خوبی برای جعفری است از نظر شکل ظاهری هم خیلی شبیه جعفری است ،
جعفری خشک شده

هنگامی که در جستجوی گیاهی برای جایگزینی هستید اولین چیزی که باید سعی کنید  پیدا کنید  نوع خشک  آن است. در مورد جعفری، اکثر کارشناسان آشپزی می گویند که جعفری خشک شده سه برابر جعفری تازه  است ، بنابراین اگر دستور  شما  ۱ قاشق غذاخوری جعفری تازه است  به جای آن ۱ قاشق چای خوری جعفری خشک  مصرف کنید. ترکیب عطر و طعم تقریبا یکسان دارند، فقظ تغییرات جزیی در ظاهر دارند

رزماری

رزماری به عنوان یکی از  معطر ترین گیاهان شناخته شده است، که می تواند  جایگزین خوبی برای جعفری باشد به طور کلی، طعم رزماری و جعفری مکمل هستند، گرچه کاملا متفاوت هستند.

ریحان

بسیاری از مردم  بجای جعفری از ریحان استفاده میکنند، اما طعم های متفاوتی دارند. میتوانید ریحان را به عنوان ادویه در آخر طبخ غذا استفاده کنید

 

نعنا

نعنا دارای طعم شیرین است و کمی تندتر از جعفری است، نعناع طعم خیلی خوشمزه ای به غذا می دهد در غذاهای خاورمیانه و آسیایی، بیشتر از نعناع استفاده می کنند

 

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *