گراتن سیب زمینی و اسفناج را با این روش بپزید

 

گراتن سیب زمینی و اسفناج را با این روش بپزید

گراتن سیب زمینی و اسفناج : با طرز تهیه گراتن سیب زمینی و اسفناج مرحله به مرحله در خدمت شما عریزان هستیم. گراتن غذای مورد علاقه مردم ترکیه است که بعنوان شام  یا پیش غذا می توانید اسفاده کنید طعمش بی نظیره

مواد لازم برای تهیه گراتن سیب زمینی و اسفناج :

سیب زمینی بزرگ ۲ عدد

اسفناج ۵۰۰ گرم

پیاز ۱ عدد

فلفل قرمز ۱ عدد

روغن مایع ۴ قاشق غذا خوری

نمک

مواد لازم برای سس بشامل :

کره ۱ قاشق غذا خوری سرپر

آرد ۱٫۵ قاشق غذا خوری

شیر ۱٫۵ لیوان

نمک و فلفل سیاه

موادلازم برای تهیه روی گراتن سیب زمینی و اسفناج :

پنیرپیتزای رنده شدهگراتن سیب زمینی و اسفناج را با این روش بپزید

طرز تهیه گراتن سیب زمینی و اسفناج :

برای درست کردن گراتن سیب زمینی و اسفناج ابتدا نیم کیلو اسفناح را تمیز کرده و در آب فراوان می شوئیم  سپس می گذاریم آبش برود

در ظرف دیگر دو عدد سیب زمینی بزرگ پوستش را گرفته و  در  آب ریخته کمی نمک زده تا بپزد وقتی سیب زمینی ها پخت آبش را بیرون ریخته و میگذارم سرد شود

اسفناج آبکش شده را ریز ریز خرد کرده  در یک قابلمه بزرگ ریخته یک عدد پیاز ریز خرد شده و یک عددفلفل قرمز ریز خرد شده ریخته روی آن چهار قاشق غذا خوری روغن مایع ریخته بمدت دو تا سه دقیقه  آب انداخته و آبش را بکشد تقت میدهیم

سیب زمینی پخته را حلقه های  متوسط برش داده این حلقه ها نه زیاد کلفت و نه زیاد نازک باشد در یک ظرف پیرکس متوسط سیب زمینی ها را چیده روی سیب زمینی ها اسفناجها را می ریزیم و خوب رویش را صاف کرده

گراتن سیب زمینی و اسفناج را با این روش بپزید

گراتن سیب زمینی و اسفناج را با این روش بپزید

گراتن سیب زمینی و اسفناج را با این روش بپزید

حالا سس بشامل را درست میکنیم به این طریق که یک قاشق غذا خوری کره ریخته و ذوب میکنیم روی آن یک قاشق غذا خوری آرد ریخته چند دقیقه تفت میدهیم سپس  یک و نیم لیوان شیر را کم کم ریخته مرتب هم زده تا آرد گلوله نشود تا وقتی به غلظت لازم برسد مرتب هم میزنیم و میپزیم  حرارت هم ملایم باشد در آخر بستگی به ذائقه تان نمک و فلفل سیاه می ریزیم و از حرارت برمیداریمگراتن سیب زمینی و اسفناج را با این روش بپزید

گراتن سیب زمینی و اسفناج را با این روش بپزید

گراتن سیب زمینی و اسفناج را با این روش بپزید

گراتن سیب زمینی و اسفناج را با این روش بپزید

حالا سس بشامل آماده کرده را روی اسفناجها ریخته به مقدار فراوان پنیر پیتزای رند ه شده ریخته حالا گراتن سیب زمینی و اسفناج را در فر ۱۹۰ درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم بمدت پانزده دقیقه تا رویش طلایی شودگراتن سیب زمینی و اسفناج را با این روش بپزید

حالا از فر در آورده پنج دقیقه استراحت میدهیم سپس برش میزنیم و آماده سر و کردن است

مقدار این گراتن برای شش نفر است

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *