دسر به را با این شیوه بسیار متفاوت تهیه کنید – آموزش تصویری دسر به

دسر به را با این شیوه بسیار متفاوت تهیه کنید

دسر به : اکنون فصل به است و می خواهیم طرز درست کردن دسر به را آموزش دهیم  این دسر به را یک آشپز ترکیه ای آموزش داده اگر شما هم علاقمند هستید طرز تهیه دسر به را با اطلاعات دقیق تر یاد بگیرید در ادامه مطلب آموزش تصویری آن قرار داده شده است در ادامه با ما باشید

مواد لازم برای تهیه دسر به :

به بزرگ ۳ عدد

شکر ۱۲ قاشق غذا خوری

آب

به دانه

مواد لازم برای تهیه روی دسر به :

گردو  و بادام زمینی

کرم شانتی یا خامهدسر به را با این شیوه بسیار متفاوت تهیه کنید

طرز تهیه دسر به :

برای درست کردن دسر به ابتدا سه عدد به را پوست گرفته سپس از وسط نصف میکنیم  با کمک چاقو دانه های انرا درآورده این هسته ها رنگ به را صورتی میکنددسر به را با این شیوه بسیار متفاوت تهیه کنید

حالا به های پوست گرفته را در قابلمه قرار میدهیم قسمت زیر به را با چاقو کمی بریده تا صاف شود وسط هر به هسته های آن را قرار داده  روی هر به  دو قاشق غذا خوری سر پر شکر ریخته یعنی جمعا دوازده قاشق غذا خوری شکر می ریزیم مقدار شکر با اندازه به تغییر میکنیددسر به را با این شیوه بسیار متفاوت تهیه کنید

در آخر مقداری آب می ریزیم تا روی به را بگیرد  درب قابلمه را گذاشته و میگذاریم در حرارت بجوشد وقت جوشید 

حرارت را کم میکنیم  تا نرم شود تقرییا یک تا یک و نیم ساعت مدت زمان پخت به طول می کشد مدت زمان پخت  آن بستگی به جنس به هم دارددسر به را با این شیوه بسیار متفاوت تهیه کنید

وقتی دسر به آماده شد از حرارت برداشته و دردمای محیط می گذاریم سرد شود سپس در ظرف مورد نظر قرار داده  آب ژله مانندی که در داخل قابلمه وجود دارد  کم کم ریخته روی به با کرم شانتی یا خامه سرو میکنیم

از عصر این دسر ر ا آماده میکنیم و روز بعد سرو می کنیم تا کاملا جا بیفتد امیدوارم از این دسر درست کرده و لذت ببرید

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *