طرز تهیه بقچه باگت پنیری

طرز تهیه بقچه باگت پنیری

بقچه باگت پنیری ظاهر زیبای آن باعث میشود که اشتها را باز کند در عصرانه و یا برای صبحانه تعطیلات آخر هفته خیلی خوب است این مقدار اندازه ای که دادیم برای دوازده عدد بقچه است در ادامه مواد لازم و طرز تهیه این بقچه باگت پنیری نوشته شده است:

موادلازم برای تهیه بقچه باگت پنیری

شیر ولرم ۲ لیوان

روغن مایع ۱ لیوان

تخم مرغ ۲ عدد ( سفیده برای داخل خمیر  زرده برای روی خمیر)

شکر ۳ قاشق غذا خوری

نمک ۱ قاشق مربا خوری

خمیر مایه ۱ پاکت

آرد ۶ لیوان

زیتون

فلفل سبز یا قرمز ۱ عدد

گوجه فرنگی چند عدد

پنیر سفید یا پنیر پیتزا

طرز تهیه بقچه باگت پنیری

برای درست کردن این بقچه باگت پنیری به دو  لیوان شیر ولرم,یک لیوان روغن مایع ,دو عدد سفیده تخم مرغ, دو قاشق غذا خوری شکر, یک قاشق مربا خوری نمک و یک پاکت خمیرمایه خوب مخلوط میکنیم  سپس شش لیوان آرد می ریزیم  خمیر نرمی است که بدست هم نمی چسید  تا وقتی به این حد رسید ورز میدهیم  رویش کاغذ محافظ میکشیم یک ونیم تا دو ساعت بماند تا خمیر استراحت کند

حالا از خمیر تکه هایی به اندازه  بزرگتر از تخم مرغ برداشته  و دوازده عدد درست کرده هر کدام را باز کرده و وسط آنها  پنیر پیتزای رنده شده و یا پنیر سفید قرار میدهیم دو طرف خمیر را روی هم آورده و خوب می بندیم  روی خمیر را با کمک چاقو برش میدهیم  و فلفل های سبز و قرمز خرد شده , گوجه فرنگی و زیتون را قرار میدهیم  همه خمیرها را این شکلی درست کرده و در سینی فر کاغذ روغنی انداخته شده قرار میدهیم  روی انها پارچه تمیزی میکشیم بمدت چهل و پنج دقیقه استراحت کند وقتی این مدت تمام شد روی آنها دو عدد زرده  تخم مرغ  هم زده  شده با کمک فرچه روی آنها می ریزیم در فر ۲۰۰ درجه از قبل گرم شده قرا رداده  تا رویش طلایی شود بمدت بیست و پنج دقیقه می پزیم وقتی کمی ولرم شد بقچه  آماده خوردن است

نوش جانتان

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *