آموزش مرحله به مرحله پخت بقچه خمیری بدون نیاز به خمیر مایه

آموزش مرحله به مرحله پخت بقچه خمیریبقچه خمیری از غذاهای اصیل کشور ترکیه است  انواع و اقسام بقچه خمیری داریم که ترکیبات خمیر و مواد داخلی هر کدام با دیگری فرق دارد و در این سایت انواع دیگر بقچه خمیری را آموزش دادیم  که این هم نوع دیگری است که با آموزش تصویری در خدمت شما عزیزان هستیم

 

مواد لازم برای تهیه بقچه بدون خمیر مایه در سینی فر

 

کره ۲۰۰ گرم

سفید ه تخم مرغ ۲ عدد ( زرده برای روی بقچه )

ماست ۱ لیوان

روغن مایع ۱ لیوان

بکینگ پودر ۲ پاکت

نمک ۱ قاشق مربا خوری

آرد ۵٫۵ لیوان

 

مواد داخلی برای بقچه بدون خمیر مایه :

 

پنیر لر یا پنیر سفید

مواد لازم برای روی بقچه بدون خمیر مایه :

زرده تخم مرغ , سیاه دانه, کنجد

آموزش مرحله به مرحله پخت بقچه خمیری

آموزش مرحله به مرحله پخت بقچه خمیری

آموزش مرحله به مرحله پخت بقچه خمیری

طرز تهیه بقچه بدون خمیر مایه

 

برای درست کردن بقچه بدون خمیر مایه در سینی فر ابندا در یک کاسه دویست گرم کره , یک لیوان ماست , یک لیوان روغن مایع , دو عدد سفیده تخم مرغ ( زرده ها برای روی بقچه لازم داریم ) و یک قاشق مربا خوری نمک می ریزیم و بادست مخلوط میکنیمآموزش مرحله به مرحله پخت بقچه خمیری

آموزش مرحله به مرحله پخت بقچه خمیری

سپس به این مخلوط دو پاکت بکینگ پودر و پنج و نیم لیوان آرد را کم کم ریخته و بادست ورز میدهیم تا  خمیر شود.آموزش مرحله به مرحله پخت بقچه خمیری

حالا  سینی بزرگ فر مارگارین یا کره چرب کرده  خمیر را به دو قسمت نصف کرده یک قسمت را در سینی فر پهن کرده به اندازه دلخواه مربعی برش داده  و در قسمت وسط آنها  پنیر سفید قرار داده  و بقیه خمیر را روی آنها قرار میدهیم  دوباره از همان قسمت برش زده روی آن زرده تخم مرغ و سیاه دانه  و کنجد می ریزیمآموزش مرحله به مرحله پخت بقچه خمیری

حالا بقچه بدون خمیر مایه را در فر  ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده قرار داده بمدت بیست دقیقه بپزد تا رویش طلایی شودآموزش مرحله به مرحله پخت بقچه خمیری

آموزش مرحله به مرحله پخت بقچه خمیری

 بقچه بدون خمیرمایه را از فر خارج کرده و از جایی که برش داده بودیم دوباره برش میزنیم  و میگذاریم ولرم شود  اکنون آماده سرو کردن است

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *