املت اسفناج را به این روش بپزید

این املت اسفناج اصلا آرد ندارد و اگر نمی خواهید غذای خمیری درست کنید بجای بورک و پیراشکی میتوانید از املت اسفناج استفاده کنید هم برای صبحانه مناسب است و هم برای عصرانه .

کسانیکه املت و اسفناج دوست دارند آستین ها بالا می رویم که املت اسفناج را در فر درست کنیم  واقعا املت غذای خوشمزه ای است و با افزودن اسفناج به آن هم املت خوشمزه تر می شود و هم فایده هایش چندین برابر می شود در این پست شیوه درست کردن یک املت اسفناج را برایتان  قرار دادم امیدوارم درست کنید و از خوردنش لذت ببرید

مواد لازم برای تهیه املت اسفناج در فر

اسفناج نیم کیلو

روغن زیتون ۱ قاشق غذا حوری

زردچوبه ۱ قاشق مربا خوری

فلفل سیاه مقداری

پنیر پیتزای رنده شده ۳۰۰ گرم  (معادل ۲٫۵ لیوان )

تخم مرغ ۶ عدد

نعنای خشک مقداری

کره برای چرب کردن سینی فر

طرز تهیه املت اسفناج در فر :

برای درست کردن املت اسفناح , اسفناجها را تمیز می شوئیم  و درشت خرد میکنیم  در تابه روغن زیتون ریخته سپس زردچوبه و فلفل سیاه را ریخته و گرم میکنیم سپس اسفناجها را می ریزیم  وقتی اسفناج آب داد و آبش را کشید تقت میدهیم اسفناجهای تفت داده شده  را در سینی فر چرب شده پهن می کنیم روی اسفناجها پنیرپیتزای رنده شده ریخته بطوریکه تمام روی اسفناج از پنیر پیتزا پر شود

در یک کاسه تخم مرغ ها را ریخته  و روی آن نمک و نعنای خشک ریخته و خوب مخلوط میکنیم وروی پنیر پیتزا می ریزیم.سپس با کمک چنگال زیر و رو کرده در فر ۲۰۰ درجه از قبل گرم شده قرار داده نیم ساعت بپزد تا رویش کاملا طلایی شود.املت اسفناح را از فر خارج کرده و برش زده و سرو میکنیم

دیدید که درست کردنش چقدر ساده بود زمانی که حوصله  درست کردن غذا را ندارید از این املت مقوی درست کتید

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *