طرز تهیه دسر پرتقالی با آموزش مرحله به مرحله

طرز تهیه دسر پرتقالی با آموزش مرحله به مرحلهدسر پرتقالی :

در مواد لازم این دسر اتیمک وجوددارد اکنون ببینیم اتیمک چیست نوعی اک مک سرخ شده و آب کشیده است که بدون نمک , معمولی و سبوس دارش هم هست اتیمک سبوس دار خیلی زود آدم را سیر میکند اتیمک سبوس دار هر دانه ۲۸ کالری دارد این عکس اتیمک است که در فروشگاهها موجود است این دسر رسپی ترکیه استاتی مک

مواد لازم برای تهیه دسر پرتقالی

اتیمک بدون نمک

مواد لازم برای تهیه شربت دسر پرتقالی

شکر ۱٫۵ لیوان

آب ۱٫۵ لیوان

آبلیموی تازه دو قطره

 مواد لازم برای تهیه دسر

شیر ۳ لیوان

آرد ۳ قاشق غذا خوری

شکر ۱ استکان

نشسته ۳ قاشق مربا خوری

زرد ه تخم مرغ ۱ عددوانیل ۱ پاکت

کره ۱ قاشق غذا خوری

مواد لازم برای تهیه سس پرتقالی :

اب پرتقال تازه  ۲لیوان

شکر ۲ قاشق غذا خوری

نشاسته ۲ قاشق غذا خوریطرز تهیه دسر پرتقالی با آموزش مرحله به مرحله

طرز تهیه دسر پرتقالی:

برای درست کردن این دسر پرتقالی ابتدا شربت این دسر را آماده می کنیمطرز تهیه دسر پرتقالی با آموزش مرحله به مرحله

برای درست کردن شربت ایندا یک و نیم لیوان آب و یک لیوان شکر را ریخته و خوب مخلوط میکنیم تا شکر جل شود  و میگذاریم بجوشد  وقتی شربت شروع به جوشیدن کرد دو قطره آبلیمو می ریزیم پنج دقیقه می جوشانیم سپس از حرارت برمی داریمطرز تهیه دسر پرتقالی با آموزش مرحله به مرحله

حالا در ظرف پیرکس ده عدد اتیمک را کنار هم میچینیم روی آنها شربت آماده شده را ریخته  باید اتیمک شربت را کاملا به خود جذب کند تا آن موقع صبر میکنیم وقتی شربت کاملا جذب اتیمک شد منتظر میمانیمطرز تهیه دسر پرتقالی با آموزش مرحله به مرحله

حالا دسر را درست می کنیم برای این کار در یک قابلمه  سه لیوان شیر روی آن یک عدد زرده تخم مرغ و یه فاشق عذا خوری آرد یک استکان شکر و سه قاشق مربا خوری نشاسته می ریزیم  و خوب مخلوط میکنیم قابلمه رادر حرارت گذاشته و مرتب هم میزنیم  تا به غلظت لازم برسد  نزدیک به زمان برداشتن یک پاکت بکینگ پودر و یک قاشق غذا خوری کره ریخته و هم میزنیم  دو دقیقه منتظر شده تا داغی آن برود سپس روی اتیمک های شربت دار  این مخلوط را می ریزیم

 

اکنون نوبت درست کردن سس پرتقالی است برای این سس ابندا دو  لیوان آب پرتقال تازه را ریخته دو قاشق غذا خوری شکر دو قاشق غذا خوری نشاسته می ریزیم و مرتب هم میزنیم  تا به غلظت لازم برسد سپس از حرات برداشته یکی دو  دقیقه صبر کرده تا ولرم شود روی آن سس پرتقالی ریخته و میگذاریم در دمای  محیط سرد شود سپس بمدت سه تا چهار ساعت در یخچال  قرار میدهیم  سرد سرو میکنیم

 

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *