روش تهیه بورک ترکیه با استفاده از یوفکا

روش تهیه بورک ترکیه با استفاده از یوفکااکنون ببینیم از یوفکای آماده چگونه بورک درست کنیم ؟ به آسانی این بورک را درست خواهید کرد چون نیاز به  درست کردن خمیر ندارید با ما باشید تا مرحله به مرحله این بورک را یاد بدهیم وقتی این بورک را درست کردید مطمنم که شما هم خواهید پسنیدید. این مقدار برای شش نفر کافیست

مواد لازم برای تهیه بورک با یوفکا:

یوفکا  ۲ عدد

آرد ۱ استکان سرخالی

کره ۲ قاشق غذا خوری سرپر

روغن مایع ۳ قاشق غذا خوری

مواد لازم برای داخل بورک :

ترکیبی از پنیرلر و پنیر سفید

جعفری

مواد لازم برای روی بورک :

زرده تخم مرغ

سیاه دانه یا کنجدروش تهیه بورک ترکیه با استفاده از یوفکا

طرز تهیه بورک :

با استفاده از یوفکا , بورک درست میکنیم ابتدا مواد داخلی را آماده میکنیم در یک ظرف پنیر لر و پنیر سفید و جعفری ریز خرد شده و خوب مخلوط میکنیم  میتوانید مواد داخلی را بنا بر ذائقه خودتان تغییر دهید مثلا گوشتی درست کنید یا سیب زمینیروش تهیه بورک ترکیه با استفاده از یوفکا

اکنون برای روی یوفکا دو قاشق غذا خوری کره را در یک تابه کوچک گذاشته تا ذوب شود  روی کره ذوب شده ۳ قاشق غذا خوری روغن مایع ریخته و مخلوط میکنیمروش تهیه بورک ترکیه با استفاده از یوفکا

اکنون یکی از یوفکا ها را روی میز کار باز کرده رویش ازاین روغن مالیده رویش با کمک الک آرد ریخته  مثل تصویر تا میکنیم  جایی که تا زدیم هم روغن می مالیم و آرد می پاشیکم قسمت پهن یوفکا مواد پنیری ر ا قرار داده قسمتهای کناری آن را به پهنای یک انگشت به داخل تا می زنی  و مثل رول لوله می کنیم  حالا به پهنای یک تا چهار انگشت برش میدهیمروش تهیه بورک ترکیه با استفاده از یوفکا

روش تهیه بورک ترکیه با استفاده از یوفکا

روش تهیه بورک ترکیه با استفاده از یوفکا

در سینی فر کاغذ روغنی انداخته شده میچینیم  روی آن زرده تخم مرغ مالیده کنجد یا سیاه دانه پاشیده در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم بمدت بیست دقیقه بپزد تا رویش طلایی شودروش تهیه بورک ترکیه با استفاده از یوفکا

 

وقتی بورک پخته شد از فر در آورده و پنج دقیقه منتظرمانده تا داغی آن از بین برود سپس آماده سرو کردن است

 

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *