مروری بر شیوه درست کردن شیرینی با استفاده از پودر نارگیل با متد ترکیه

مروری بر شیوه درست کردن شیرینی با استفاده از پودر نارگیل با متد ترکیه

شیرینی نارگیلی :پودر نارگیل یکی از اسانس های خوش عطر در شیرینی پزی است که ما امروز می خواهیم از پودر نارگیل شیرینی درست کنیم  البته این شیرینی نارگیلی با ورژن کشور ترکیه است میخواهیم  درست کردن این شیرینی با متد کشور ترکیه رو هم تجربه کنیم برای دیدن مراحل پخت این شیرینی خوش عطر و خوشمزه ادامه مطلب را دنبال کنید

مواد لازم برای تهیه شیرینی با استفاده از پودر نارگیل :

کره ۲۵۰ گرم ( نرم شده در دمای محیط )

پودر قند ۱ استکان

روغن مایع ۱ استکان

پودر نارگیل ۱ لیوان

وانیل ۱ پاکت

آرد ۳ لیوان

مواد لازم برای آغشته کردن شیرینی :

پودر نارگیل ۱ استکان

پودر قند نصف استکان

شکر ۲ قاشق مربا خوری

طرز تهیه شیرینی با استفاده ار پودر نارگیل :

برای تهیه این شیرینی ابتدا در یک کاسه دویست و پنجاه گرم کره نرم شده یا مارگارین را ریخته روی آن یک استکان پودر قند یک استکان روغن مایع یک لیوان پودر نارگیل و یک پاکت وانیل ریخته خوب مخلوط میکنیممروری بر شیوه درست کردن شیرینی با استفاده از پودر نارگیل با متد ترکیه

مروری بر شیوه درست کردن شیرینی با استفاده از پودر نارگیل با متد ترکیه

اکنون سه لیوان آرد را کم کم ریخته تا خمیر شود و بدست نچسبد و خوب ورز میدهیم  ازخمیر شیرینی به اندازه گردو برداشته در دست لوزی شکل  کرده  در سینی فر کاغذ روغنی انداخته شده با فاصله  قرار می دهیممروری بر شیوه درست کردن شیرینی با استفاده از پودر نارگیل با متد ترکیه

حالا شیرینی نارگیلی را در فر ۱۷۰ درجه از قبل گرم شده قرار داده بمدت بیست دقیقه بپزد دقت کنید که رویش سفید می ماند برای کنترل پخت آن زیر شیرینی را نگاه میکنیم اگر کمی  طلایی شود شیرینی پخته استمروری بر شیوه درست کردن شیرینی با استفاده از پودر نارگیل با متد ترکیه

مروری بر شیوه درست کردن شیرینی با استفاده از پودر نارگیل با متد ترکیه

مروری بر شیوه درست کردن شیرینی با استفاده از پودر نارگیل با متد ترکیه

مروری بر شیوه درست کردن شیرینی با استفاده از پودر نارگیل با متد ترکیه

حالا در یک ظرف کوچک یک استکان پودر نارگیل, نصف استکان پودر قند  و دو قاشق غذا خوری شکر ریخته و خوب مخلوط میکنیم تا همه با هم ترکیب شوندمروری بر شیوه درست کردن شیرینی با استفاده از پودر نارگیل با متد ترکیه

تا وقتی شیرینی گرم است در این ترکیب غلطانده و میگذاریم سرد شود سپس آماده سرو کردن است. از این مقدار بیست و شش عدد شیرینی بدست می آید که مقدار آن را می توانید با توجه به تعداد افراد کم و زیاد کنید

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *