سوپ مخصوص مبتلایان به دیابت – طرز تهیه سوپ بامیه

سوپ بامیه : نیازی به گفتن نیست همه ما میدانیم که سوپ بامیه یکی از خوشمزه ترین  و مفیدترین سوپها است  و یک پیش غذای مغذی و مفید است حتی میتوانید برای مهمانی ها در مجالس هم درست کنید  و چون گوشت هم دارد می تواند بعنوان یک غذای کامل در وعده های غذایی استفاده کنید  و از طعم خوشمزه آن بهرمند شوید  سوپ بامیه ممکن است با رسپی های متعددی درست شود ولی این مدلش بسیار خوشمزه است و ناگفته نماند که از رسپی اصل کشور ترکیه است :

مواد لازم برای تهیه سوپ بامیه :

گوشت خرد شده به اندازه نیم کیلو

بامیه تازه نیم کیلو معادل ۱۰۰ گرم بامیه خشک

پیاز ۳ عدد

گوجه فرنگی درشت ۲ عدد

فلفل سبز ۳-۴ عدد

رب گوجه فرنگی ۱٫۵ قاشق غذا خوری

آب لیموی تازه ۲ عدد

پاپریکا ۱ قاشق مربا خوری

نمک

طرز تهیه سوپ بامیه :

ابتدا گوشت های خرد شده را خوب می شوئیم و در قابلمه می ریزیم  روی گوشتها   آب می ریزیم آب به اندازه ای باشد که دو انگشت بالاتر از گوشتها باشد و میگذاریم بپزد. وقتی گوشتها نرم شد و آبش را کشید روغن مایع ریخته و تفت میدهیم.پیازهای مربعی خرد شده  و فلفل سبز ریز خرد شده را کنار گوشتها ریخته تاتفت داده شوند.رب گوجه فرنگی را می ریزیم تا تفت داده شود حالا پوست گوجه فرنگی ها را گرفته و مربعی خرد میکیم و  کنار گوشتها ریخته تا گوجه فرنگی ها هم تفت داده شوند

بامیه تاره را ریز خرد کرده و به قابلمه اضافه کرده .ابلیموی تازه , نمک و فلفل قرمر را می ریزیم روی آن هفت لیوان آب ولرم ریخته  و  میگذاریم بجوشد تا وقنی بامیه ها خوب بپزد میگذاریم در حرارت بماند

دقت کنید که اگر از بامیه خشک استفاده میکنید با  دو لیوان آب و نضف لیوان آب لیمو میپزیم و ساقه های بامیه ها را هم در میآوریم

سعی کنید در این روزهای سرد و زمستان از سوپ زیاد استفاده کنید

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *