دستور درست کردن سالاد تربچه با متد ترکیه

سالاد تربچه : چون تربچه دارای فولات، فیبر، ریبوفلاوین و پتاسیم، و نیز مقادیر خوبی از مس، ویتامین B6، منیزیم، منگنز و کلسیم،دارد خواستیم از تربچه یک سالاد خوشمزه درست کنیم تا از فواید آن بهره مند شوید

مواد لازم برای تهیه سالاد تربچه :

برای درست کردن سالاد تربچه به مواد زیر نیاز داریم :

ترب  قرمز کوچک ۵ عدد

جعفری مقداری

روغن زیتون

آب لیموی تازه

نمک

طرز تهیه سالاد تربچه :

برای درست کردن سالاد تربچه ۵ عدد تربچه کوچک پوستش را یک در میان برش داده و به حلقه های نازک برش میدهیم

در یک ظرف تربچه ها را ریخته روی آن جعفری خرد شده  و بنابه ذائقه خودتان نمک , آبلیموی تازه و روغن زیتون بریزید و خوب مخلوط کنید در ظرف مورد نظر سالاد را ریخته و سرو کنید

میتوانید به این سالاد پیارچه؛ کاهو  و یا هویج هم بریزید

ترب هم خاصیتی مشابه تربچه دارد  می تواند سفید، قرمز، بنفش یا سیاه باشد و از نظر شکل، می تواند دراز و استوانه ای باشد. از ترب میشود پخته یا خام در سالاد یا بعنوان ترشی استفاده کرد.. تربچه ها در سراسر جهان رشد و مصرف می شوند و بیشتر به عنوان یک سبزیجات سالم خام خورده می شوند

تربچه برای دیابتی ها هم مفید است چون دیابتی ها  قادر به جذب  و تولید انسولین نیستند  به همین دلیل، آنها نمی توانند غذاهای شیرین یا نشاسته ای مصرف کنند،دیابتی ها میتوانند تربچه بخورند چون تربچه  فیبر بالا و با شاخص گلیسمی کم دارد و   باعث افزایش قند خون نمی شود.

همچنین تربچه ارزش دارویی هم دارد.  از تربچه برای مشکلات معده و روده، مشکلات مجاری صفراوی،کاهش اشتها، درد و تورم  دهان و گلو، ، التهاب دستگاه تنفسی، برونشیت، تب، سرماخوردگی و سرفه استفاده می شود.

امیدوارم با خوردن این سالاد تربچه خوشمزه از بسیاری از بیماریها پیشگیری کنید و یک سالاد خوشمزه و پرخاصیت در کنار غذا داشته باشید

نوش جان

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *