مزایای روغن جوجوبا برای پوست بدن

مزایای روغن جوجوبا برای پوست بدن

گیاه ججوبه در شمال امریکا، به ویژه شمال مکزیک و جنوب غربی ایالات متحده رشد می کند . بر خلاف نام آن، روغن جوزوبا در واقع یک واکس مایع است که از بذر گیاه جوجوبا جدا شده است و به طور گسترده ای در صنعت لوازم آرایشی و بهداشتی به عنوان ماده ای در شامپو و لوسیون استفاده می شود. در حالی که بدن شما به شیوه های مختلفی کمک می کند، توانایی و ویژگی های برجسته ی جوزوبا برای پوست شما مفید است.

درمان آکنه

MedlinePlus، یک سرویس از کتابخانه ملی ملی و موسسه ملی بهداشت، اشاره می کند که آکنه – یک وضعیت پوستی که منوره های مسدود شده و جوش های پوستی دارد، در سه نفر از چهار نوجوان در ایالات متحده رخ می دهد . بسیاری از مرطوب کننده ها و کرم های پوست حاوی چربی های حیوانی مانند لانولین هستند که پوست شما را سنگین می کنند و منافذ را مسدود می کنند و گاهی اوقات به مشکلات آکنه شدید کمک می کنند . بافت غیر چرب، وزن سبک و خواص ضد التهاب، روغن جوزوبا را به عنوان ماده ایده آل برای درمان مشکلات پوستی مرتبط با آکنه استفاده می کند. در سال ۲۰۰۲ کتاب “جوجوبا: محصول جدید برای زمین های خشک، مواد اولیه جدید برای صنعت”، شورای ملی تحقیقات خاطرنشان می کند که درمان های آکنه حاوی روغن جوجوبا ممکن است موجب بروز شکستگی های پوستی ناشی از آکنه شود . این ممکن است به دلیل شباهت در ساختار مولکولی بین روغن جوجوبا و چربی باشد که پوست شما تولید می کند.  طبق گفته لیدا حدادی، نویسنده کتاب “اسرار بهداشت آسیایی”، روغن جوزوبا در واقع حلزون سبوس را که مسمومیت شما را برطرف می کند حل می کند، که به شما از آکنه کمک می کند و پوست شما را به طور موثر نفس می کشد.

مزایای روغن جوجوبا برای پوست بدن

مرطوب کننده پوست

یک نرم کننده طبیعی، شباهت روغن جوجوبا به صمغ اجازه می دهد تا آن را به راحتی به پوست جذب شود، نوعی مرطوب کننده و نرم کننده پوست برای تمام انواع پوست است . اگر چه شما می توانید آن را به صورت یک روغن ماساژ استفاده کنید . بطری، بنابراین شما می خواهید از یک یا دو قاشق چای خوری در یک زمان استفاده کنید . در نظر گرفتن ترکیب آن با یک ماساژ دیگر روغن گیاهی مبتنی بر گیاه، مانند روغن بادام شیرین، برای کمک بیشتر است.

اگر ماساژ موضوع شما نیست، NRC  اشاره می کند که روغن جوجوبا به عنوان روغن اولیه برای کرم ها و مرطوب کننده های پوست به علت نبود بوها و ناخالصی ها استفاده می شود . استفاده از چند قطره بر روی صورت یا پلک ها به عنوان یک پاک کننده آرام و موثر و یا پاک کننده مواد آرایشی می باشد که با قدرت دو برابر و همچنین مرطوب کننده و تغذیه پوست شما همراه است  .

عوارض پوستی را درمان می کند

علاوه بر آکنه، روغن جوجوبا درمان بسیاری از دیگر عفونت های پوستی و بیماری های سالم را امکان پذیر می کند که عمدتا به دلیل خواص ضد التهابی و ضد باکتریایی آن است.  طبق گفته شیریلی ، یک متخصص شناخته شده و متخصص پوست، روغن جوجوبا ممکن است یک مجموعه از شرایط پوستی را بهبود بخشد، از جمله پسوریازیس، پوست فاسد، آفتاب سوختگی و اگزما را کاهش دهد . با پزشک کودک خود در مورد استفاده از آن به عنوان یک درمان طبیعی برای بثورات پوشک نیز صحبت کنید.  نتایج نشان می دهد که ماده ضد التهابی که اسید میریستیک شناخته می شود، روغن جوجوبا را درمان موضعی مفیدی برای هر دو بیماری رماتیسم و ​​آرتریت می کند.

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *