دستور تهیه کوفته گل کلم

کوفته گل کلم : اگر شما هم مثل من گل کلم دوست دارید و حوصله سرخ کردنش را ندارید  این کوفته مناسب شماست حتما این رسپی را در دفتر  آشپزیتان یادداشت کنید و دم دست نگه دارید

مواد لازم برای تهیه کوفته گل کلم :

گل کلم کوچک ۱ عدد

پیاز ۱ عدد

سیر ۲ حبه

جعفری نصف دسته

تخم مرغ ۲ عدد

پنیر سفید ۱ قوطی

سیب زمینی پخته

نمک

فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری

پاپریکا ۱ قاشق چایخوری

آویشن ۱ قاشق چایخوری

آرد سوخاری و یا داخل اک مک

طرز تهیه کوفته گل کلم :

گل کلم را شسته در اندازه متوسط برش داده و در قابلمه می ریزیم و رویش به مقدار کافی آب می ریزیم و میگذاریم بپزد.حالا گل کلم پخته و نرم شده را از حرارت برداشته   و آبکش کرده و میگذاریم گل کلم ها سرد شود

در یک ظرف پیاز و سیر را رنده میکنیم  جعفری را ریز خرد میکنیم  اگر در یخچال هم از قبل سیب زمینی پخته دارید  رنده کرده و آن را هم  اضافه کنید

اگر سیب زمینی ندارید هم هیچ موردی ندارد بدون سیب زمینی هم می شود. تخم مرغ , پنیر و ادویه جات را ریخته در آخر گل کلم را با چنگال له کرده آب اضافی آن را میگیریم  و به مواد دیگر اضافه میکنیم  آرد سوخاری هم می ریزیم و همه مواد را با هم ترکیب میکنیم  و ورز میدهیم باید بدست نچسبد  رویش را پوشانده بمدت دو تا سه ساعت  در یخچال بماند

از یخچال در آورده   مقداری برداشته در کف دست شکل داده و در سینی می چینیم  همه را به همین شکل درست میکنیم

در یک تابه یک ملاقه روغن مایع ریخته و کوفته ها را در آن سرخ میکنیم با فاصله بچینید وقتی کاملا یک طرف سرخ شد طرف دیگر را برمیگردانیم اگر یک طرف کامل سرخ نشود برنگردانید چون در آنصورت کوفته وا می رود اکنون کوفته ها آماده سرو کردن هستند

منتظری بقیه رسپی های جدید ما باشید

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *