شیرینی بیسکویتی را با جدیدترین رسپی درست کنید – آموزش تصویری

شیرینی بیسکویتی را با جدیدترین  رسپی درست کنید -  آموزش تصویری

این شیرینی ایتالیایی است  جزو شیرینی هایی است که باید دو بار در فر بماند.چگونه شیرینی بیسکویتی خوشمزه درست کنیم ؟ به راحتی میتوانیم این شیرینی را با آموزش گام به گام در ادامه مطلب یاد بگیریم

مواد لازم برای تهیه شیرینی بیسکویتی :

کره ۱۰۰ گرم نرم شده در دمای محیط

شکر ۱ لیوان

تخم مرغ ۲ عدد

بکینگ پودر ۱ پاکت

وانیل ۱ پاکت

فندق ۱ لیوان

کشمش  نصف لیوان

آرد ۲٫۵ لیوانشیرینی بیسکویتی را با جدیدترین  رسپی درست کنید -  آموزش تصویری

طرز تهیه شیرینی بیسکویتی :

برای درست کردن شیرینی بیسکویتی ابتدا در یک کاسه کره نرم شده به مقدار صد گرم می ریزیم روی کره یک لیوان شکر می ریزیم و با کمک میکسر به مدت یک دقیقه مخلوط میکنیم  سپس دو عدد تخم مرغ را تک تک اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم  تا همه مواد به خورد هم بروندشیرینی بیسکویتی را با جدیدترین  رسپی درست کنید -  آموزش تصویری

حالا یک لیوان  فندق نیم کوب را ریخته دقت کنید که فندق ها باید مشخص شود و زیاد ریز نباشد نصف لیوان کشمش  و یک پاکت وانیل را ریخته مخلوط میکنیم  میتوانید بجای فندق از بادام , گردو و یا شکلات دانه ای هم استفاده کنیمشیرینی بیسکویتی را با جدیدترین  رسپی درست کنید -  آموزش تصویری

اکنون یک پاکت بکینگ پودر را با دو لیوان آرد  مخلوط کرده و کم کم به خمیر اضافه کنیم  و خوب ورز میدهیم تا به دست نچسبد

حالا به شکل ساندویج درسته شکل داده ( مثل تصویر ) و در سینی فر کاغذ روغنی انداخته شده قرار میدهیم ( دست را کمی خیس میکنیم )

درفر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم  بمدت سی و پنج دقیقه بپزد  مدت پخت از فری به فر دیگر متفاوت است وقتی رویش طلایی شد از فر در آورده و میگذاری مولرم شود

این شیرینی ترد است با چاقوی نان برش میدهیم ( مثل شکل ) زیاد کلفت نباشد حالا در سینی فر قرار داده  و دوباره در فر قرار میدهیم اما این بار در ۱۶۰ درجه قرار میدهیم  باید زیر و رویش کاملا خشک و طلایی شود

از فر در آورده و میگذاریم سرد شود سپس آماده سرو کردن است . ازاین مقدار سی عدد شیرینی خواهیم داشت

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *