کرفس و فواید مصرف آن برای سلامتی بدن

کرفس و فواید مصرف آن برای سلامتی بدن

کرفس از همان خانواده جعفری و رازیانه، است. این می تواند به ارتفاع تا ۱۶ اینچ رشد کند. کرفس سفید شده از نور مستقیم خورشید سایهدار شده است، بنابراین در مقایسه با همتایان سبزتر آن، کلروفیل کمتری دارد. ریشه های کرفس شکننده هستند و اغلب برای ساخت سوپ یا سالاد استفاده میشوند.  این یک طعم شور است، بنابراین آب میوه کرفس یک ترکیب خوب با آب میوه های شیرین است. بسته به نوع تنوع، برخی ممکن است بسیار شور باشند.

 

مزایای تغذیه ای

برگ های کرفس دارای محتوای بالایی از ویتامین A هستند، در حالیکه ساقه ها منبع عالی ویتامین B1، B2، B6 و C با منابع غنی از پتاسیم، فولات، کلسیم، منیزیم، آهن، فسفر، سدیم و اسیدهای آمینه ضروری زیادی هستند. مواد مغذی موجود در فیبر در طی آب شویی آزاد می شوند و به حرکات روده کمک می کنند. سدیم طبیعی (نمک) در کرفس برای مصرف بسیار مفید است، در واقع برای بدن ضروری است . حتی افرادی که حساس به نمک میباشند، سدیم در کرفس، بر خلاف نمک طبخ (سدیم یددار) که برای کسانی که فشار خون بالا دارند، مضر است ، بی خطر است. در حالی که بسیاری از مواد غذایی در طول پخت و پز خواصشان را از دست می دهند، بیشتر ترکیبات کرفس در طی پخت و پز خوب است.

مزایای بهداشتی کرفس

کرفس همواره با کاهش فشار خون همراه است. هنگامی که با سایر آب ها ترکیب می شود، فرمول های مختلفی را فراهم می کند که به شرایط دیگر کمک می کند. برخی از مزایای بهداشت آب کرفس:

اسیدیته

مواد معدنی مهم در این آب جادویی به طور موثر pH خون بدن را خنثی می کنند و باعث خنثی شدن اسیدیته می شوند.

ورزشکاران

آب کلر به عنوان تونیک کامل پس از تمرین به عنوان جایگزین الکترولیت های از دست داده و   هیدراته کردن بدن با مواد معدنی غنی خود عمل می کند.

فشار خون

کرفس دارای سدیم ارگانیک است که در واقع فشار خون را کاهش می دهد . نوشیدن آب کرفس هر روز برای یک هفته به طور قابل توجهی باعث کاهش فشار خون می شود . ترکیباتی به نام phtalides  به عضله ها در اطراف شریان ها، انعقاد عروق و عبور جریان خون به طور عادی کمک می کند . برای موثر بودن، آب کرفس را برای یک هفته بنوشید، برای سه هفته متوقف کنید، و دوباره شروع به مصرف کنید.

سرطان

به نظر می رسد کرفس دارای حداقل هشت خانواده از ترکیبات ضد سرطان است.  در میان آنها استیلنیک هایی هستند که نشان داده اند رشد سلول های تومور را متوقف می کنند. اسیدهای فنولیک باعث جلوگیری از پروستاگلاندین ها می شود که سبب رشد سلول های تومور می شود و کومارین ها که به جلوگیری از رادیکال های آزاد سلول های آسیب پذیر کمک می کند.

کرفس و فواید مصرف آن برای سلامتی بدن

کلسترول

به طور موثر و به میزان قابل توجهی کلسترول کلسترول و ( LDL بد) کلسترول را پایین می آورد.

سرطان کولون و معده

کومارین های فیتوشیمیایی مانع شکل گیری و ایجاد سرطان روده بزرگ و سرطان می شوند.

یبوست

اثر ملال آور طبیعی کرفس به رفع یبوست کمک می کند . این همچنین باعث تسکین اعصاب می شود که توسط مسهل های انسان ساخته شده اند.

خنک کننده

در آب و هوای خشک و گرم، یک لیوان آب میوه کرفس دو یا سه بار در روز، بین وعده های غذایی بنوشید . این فوق العاده کمک می کند تا دمای بدن را نرمال سازد.

دیورتیک

پتاسیم و سدیم در آب نمک به تنظیم مایع بدن و تحریک تولید ادرار کمک می کند که آن برای از بین بردن بدن از مایع اضافی کمک مهمی است.

التهاب

پلی اتیلن در کرفس یک تسکین دهنده برای همه التهابها است مانند آرتروز روماتیسم، استئوآرتریت، نقرس، آسم و برونشیت.

عملکرد کلیه

کرفس با کمک حذف سموم از بدن، عملکرد کلیه های سالم و طبیعی را ترویج می کند. در حالی که از بین بردن سموم، همچنین باعث جلوگیری از تشکیل سنگ کلیه می شود .

سیستم عصبی

مواد معدنی قلیایی آلی در آب کرفس، تأثیر آرام بخش بر سیستم عصبی دارند و باعث می شود نوشیدنی فوق العاده ای برای بی خوابی ایجاد شود.

از دست دادن وزن

آب کرفس، را در طول روز بخورید. این کمک می کند تا گرایش خود را برای شیرینی و غذای غنی محدود کنید.

سنگ های ادراری، شکستن

اثر دیورتیک آب میوه کرفس، نیز باعث شکستن و از بین بردن سنگ های ادراری و مثانه می شود.

نکات مصرفی

کرفس سبز را ممکن است برای کلروفیل انتخاب کنید . اطمینان حاصل کنید که دنده ها هنوز هم پایدار و بدون لک هستند . برای ذخیره در یخچال، کرفس را در یک ظرف مهر و موم نگه دارید یا در یک کیسه پلاستیکی قرار دهید. برای مدت طولانی آن را در دمای اتاق قرار ندهید زیرا به سرعت پژمرده می شود.  اگر کرفس، از بین رفت، آن را با آب کم بشویید و آن را چند ساعت در یخچال قرار دهید.  این تازگی را دوباره به دست

خواهد آورد.

احتیاط
کرفس، یک گیاه شاداب است که خود “آفت کش” تولید می کند تا خود را از قارچ محافظت کند. این لایه محافظ به نام psoralen است که اگر چه کرفس، را محافظت می کند، ممکن است با برخی از افراد به خوبی نباشد. اگر بعد از خوردن کرفس، مشکلات پوستی شما شروع شود ممکن است به این معنی باشد که حساسیت به پسورال ها دارید. برخی از افراد مبتلا به فشار خون پایین شکایت کرده اند که کرفس، فشار خون خود را حتی پایین تر می آورد. اگر فشار خون پایین دارید و می خواهید از کرفس، استفاده کنید، هنگام خوردن کرفس، به بدن خود توجه کنید .

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *