پیاز و مزایای مصرف آن برای سلامتی بدن

پیاز و مزایای مصرف آن برای سلامتی بدن

پیاز برای دو چیز شناخته شده است: بوی بد دهان و ایجاد اشک . سبزیجات محبوب که در بسیاری از انواع غذاها یافت می شود، طعم آن را به غذا می دهد و هر وعده غذایی را به یک تجربه معطر تبدیل می کند.  پیاز خام نه تنها طعمی عالی برای قارچ های ما را فراهم می کند، بلکه ویژگی های درمانی و ضد باکتریایی را فراهم می کند که باکتری های بدن ما را برای تمیز کردن و ضدعفونی کردن بیماری ها از بین می برد.

کارشناسان مانند دکتر جاناتان ستگل، یک متخصص پزشکی تلفنی در Johns Creek، Ga، بر خواص مفید پیاز، برای سلامتی ما تأکید دارند. او در یک ایمیل به Medical Daily گفت: “پیاز، حاوی مقدار زیادی از ترکیبات گوگرد است که نه تنها بوی شناخته شده خود را به پیاز، می دهد بلکه عامل مواد سمی کننده نیز می باشد .” با بیش از ۱۰۰ ترکیبات حاوی گوگرد، که باعث پیدایش اشک چشم می شوند، پیاز، می تواند به پیشگیری و درمان بیماری ها، از بیماری دیابت به بیماری های قلبی و مصرف روزانه کمک کند.

فواید مبارزه با بیماری ها

آسم

پیاز، دارای اثرات آنتی هیستامین به دلیل کورستین، آنتی اکسیدان است که مانند آنتی هیستامین و یک عامل ضد التهابی عمل می کند.  در لوله های آزمایش، کورستین برای جلوگیری از انتشار هیستامین از سلول های ایمنی، که شیمیایی هستند که باعث واکنش های آلرژیک می شوند، اثبات شده است . براساس این مشاهدات، محققان معتقدند که آنتی اکسیدان ها ممکن است هیستامین و سایر مواد شیمیایی حساسیتی یا التهابی را در بدن کاهش دهند و می توانند در درمان آسم

امیدبخش باشند. با این حال، هیچ مطالعات انسانی تایید نمی کند که آیا این کار می کند یا نه . معتقد است که پیاز ها به کاهش آسم کمک می کنند زیرا آنها به عنوان یک آنتی اکسیدان قوی عمل می کنند. “مطالعات نشان داده اند که کورستین باعث بروز برونش های دستگاه تنفسی می شود”.

سرطان

پیاز، می تواند در کاهش خطر سرطان در هنگام ترکیب با زردچوبه کمک کند.  یک مطالعه سال ۲۰۰۶ منتشر شده در «Gastroenterology and Clinical Hepatology» نشان داد ترکیبی از پیاز و زردچوبه یک اثر سینرژیک را ایجاد می کند که باعث کاهش تعداد و تعداد میزبان پیش سرطانی در روده می شود و بنابراین کاهش خطر سرطان روده بزرگ را کاهش می دهد . علاوه بر این،  Stegall پیشنهاد می کند که مصرف پیاز، به طور مرتب می تواند به سم زدایی مواد سرطان زا کمک کند . از آنجاییکه آنها ترکیبات ارگاسفر را تشکیل می دهند. او گفت: “این ترکیبات در دیواره سلولی پیاز، یافت می شود و هنگامی که پیاز خرد شده یا جویدن می شود آزاد می شود.”

پیاز و مزایای مصرف آن برای سلامتی بدن

دیابت

مصرف بالای پیاز، ممکن است به معنای سطح پایین گلوکز باشد.  اسانس، آللییل پروپیل دی سولفید، می تواند این اثر را مهار و سطح قند خونتان را با افزایش مقدار انسولین آزاد که در دسترس است، کاهش دهد . پروتئین دی سولفید آللییل با انسولین، که همچنین یک محلول نیتروژنی است، که منجر به افزایش انسولین در دسترس است، که باعث کاهش سطح قند خون می شود . یک مطالعه ۱۹۷۵ منتشر شده در مجله Clinica Chimica Acta؛ مجله بین المللی شیمی بالینی نشان داد که اسانس پیاز، سبب کاهش قابل توجهی در میزان قند خون و افزایش قابل توجهی از سرم سطح انسولین شده است پس از اینکه به مدت شش ساعت به ۶ داوطلب طبیعی تجویز شد.

بیماری قلبی

هنگامی که ما در مورد غذای سالم قلب فکر می کنیم، پیاز، به ذهن نمی آید . با این حال، کوورسلین به طور قابل توجهی باعث کاهش فشار خون بالا در بزرگسالان مبتلا به فشار خون بالا، بر اساس مطالعه سال ۲۰۰۷ منتشر شده در مجله تغذیه می شود . Stegall می گوید :”پیازها در حفظ فشار خون خوب دخالت دارند، سخت شدن سرخرگ ها را مهار می کنند و آرتروز را حفظ می کنند.”

پوسیدگی دندان

پیازهای خام ممکن است سلامت دهان و دندان ما را بهبود بخشند . به سادگی جویدن یک پیاز خام می تواند دندان ها را تقویت کرده و باکتری هایی را که می توانند منجر به پوسیدگی دندان شوند، از بین می برند.  طبق گفته Naturalsociety.com، دو تا سه دقیقه از جویدن پیاز، ممکن است بیشترین میکروب ها در دهان را بکشند.

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *