با طریقه نگهداری سیر بیشتر آشنا شوید

نگهداری سیر : قبل از اینکه بتوانید سیر را نگه داری  کنید، باید بهترین بوته های سیر را انتخاب کنید. هنگامی که یک بوته خوب را انتخاب می کنید  همیشه باید شسته شود، ،  هیچ  شکاف در پوستش نباشد. اگر احساس میکنید یک بوته  ای که انتخاب کردید   سبک تر از آن است،  به احتمال زیاد خشک شده است. هنگامی که یک بوته  خوب پیدا می کنید، اگر  قصد داشته باشید آن را برای مدت زمان طولانی نگه دارید، باید کاری کنید که عمر مفید داشته باشد. برای اکثر مردم  نگهداری سیر شامل آویز کردن  در یک سبد است که باید جریان هوا مناسب باشد، اما ا از رطوبت بیش از حد باید اجتناب کنید. با این حال، اگر بخواهید سیر را برای مدت زمان بیشتری ذخیره کنید، برخی از نکات زیر ممکن است مفید باشد.

راه  نگهداری سیر

بهترین راه برای نگهداری سیر عبارت از قرار دادن آن در یخچال، فریزر یا  خشک کردن، ترشی کردن یا نگهداری در روغن است.

یخچال

اگر میخواهید سیر را در یخچال  نگهداری کنید، آنها را در درون ظرف  قرار دهید، زیرا این امر باعث کاهش رطوبت، می شود که رطوبت بزرگترین خطر برای سیر است. رطوبت باعث می شود که حبه های سیر  جوانه بزنند و  وقتی جوانه زد نمی شود استفاده کرد.

 

فریزر

یک روش پرطرفدار برای نگهداری سیر برای مدت  طولانی در فریزر است، اما برای این کار باید  سیر را  پوره کنید. در این مرحله، شما می توانید سیر شسته شده را در یک سینی مکعب یخ قرار دهید و بگذارید درون ظرف یخ و سپس از قالب یخ در آوره و مکعب های سیر یخ زده را در یک ظرف یا کیسه نایلون هوادهی کرده و در فریزر نگهداری کنید تا در مواقع مصرف یک مکعب داخل غذا بریزید و یاداخل غذا هم می شود سرخ کرد عطر و طعمش حفظ میشود ولی شاید در اثر انجماد طعمش کمی کاهش پیدا کند

نگهداری در روغن

اگر سیر شسته و  در هوای آزاد خشک کنید، می توانید را در یک کوزه  کوچک ای قرار دهید و آنها را با روغن زیتون پرکنید، سپس آنها را در سالاد ها یا سایر وسایل آشپزی استفاده کنید.

سیر  تفت داده شده

می توانید حبه های  سیر را در حدود ۳۵۰ درجه در حدود ۴۵ دقیقه کباب کنید تا ترد می شود. این نوع سیر تقریبا به طور نامحدود حفظ خواهد شد و طعم منحصر به فردی خواهد داشت

خشک کردن سیر

می توانید سیر  را به تکه های نازک برش دهید و سپس آنها را در حدود ۱۱۵ درجه خشک کنید. هنگامی که کاملا خشک  شدند داخل ظروف آشپزخانه مورد نظر ریخته تا دو هفته در یخچال قابل نگهداری هستند   وقتی خشک شدند هرگز جوانه نخواهند زد

 

 

 

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *