نحوه پخت سوپ عدس قرمز با روش رستوران های ترکیه

 

نحوه پخت سوپ عدس قرمز با روش رستوران های ترکیه

سوپ عدس : این سوپی که طرز درست کردنش در ادامه مطلب قرار داده شده است جزو سوپ های پرطرفدار  کشور ترکیه است که خیلی خوشمزه است و با عدس قرمز تهیه می شود  یکی از ویژگی های این سوپ علاوه بر خوشمزه بودنش این است که عدس قرمز زود می پزد اگر شما هم یک سوپ آسان و خوشمزه می خواهید این سوپ را تهیه کنید و در بیشتر رستوران های ترکیه این سوپ را درست میکنند

مواد لازم برای تهیه سوپ عدس با روش رستورانی:

عدس قرمز ۱٫۵ لیوان

آبگوشت یا آب مرغ ۲ لیوان

پیاز ۱ عدد

هویج متوسط ۱ عدد

سیب زمینی ۲ عدد

سیر ۲ حبه

نمک و فلفل قرمز

آب جوش ۴ لیواننحوه پخت سوپ عدس قرمز با روش رستوران های ترکیه

 طرز تهیه سوپ عدس مدل رستوران های ترکیه :نحوه پخت سوپ عدس قرمز با روش رستوران های ترکیه

برای درست کردن سوپ عدس مثل رستورانهای ترکیه در یک قابلمه  یک و نیم لیوان عدس قرمز شسته شده  ریخته در یک  ظرف یک عدد هویج در اندازه متوسط , دو عددسیب زمینی و یک عدد پیاز پوستش را گرفته و مربعی خرد میکنیم در قابلمه ریخته دو لیوان آب گوشت و چهار لیوان آب جوش ریخته در حرارت متوسط می گذاریم بپزد وقتی پخت حرارت را کم کرده  عدس  و سبزیجات بپزدنحوه پخت سوپ عدس قرمز با روش رستوران های ترکیه

وقتی سوپ پخت نمک و فلفل میریزیم که مقدار آنها به ذائقه خودتان بستگی دارد یکی دو جوش که زد از حرارت برمیداریم  و  بوسیله هاون برقی پوره میکنیم  سپس یکی دو بار هم میگذاریم بجوشد

سوپ عدسنحوه پخت سوپ عدس قرمز با روش رستوران های ترکیه

این سوپ آماده است گرم سرو می شود

برای تزیین روی سوپ در یک تابه کوچک روغن مایع یا کره ریخته و داخلش  پاپریکا را تفت میدهیم و . اگر غلظت سوپ سفت باشد کمی آب جوش بریزید یکی دو جوش که زد سوپ اماده است

این مقدار سوپ برای شش نفر کافیست. این هم نوعی دیگر از سوپ منتظر رسپی های جدید دیگر هم باشید امیدوارم از این رسپی هم خوشتان آمده باشد و در لیست منوهای مورد علاقه تان قرار گیرد

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *