شیوه پخت بقچه خمیری با استفاده از روغن مایع

شیوه پخت بقچه خمیری با استفاده از روغن مایع

بقچه خمیری با استفاده از روغن مایع:به دفعات برایتان بقچه خمیری و انواع و اقسام پیراشکی ها را یاد دادیم این هم نوع دیگر از رسپی های اصل ترکیه است و این بقچه بسیار بقچه محبوب من است همه میدانیم که برای درست کردن خمیر بقچه انواع و اقسام خمیرها برای این کار وجود دارد از خمیر یوفکا گرفته تاخمیرهای آماده پیراشکی اما خمیر خانگی واقعا یک چیز دیگری است که هم کیفیت و هم مواد آن بینظیر است و درست کردن آن در منزل خیلی خوب است

در این آموزش برایتان یک نوع دیگری از بقچه خمیری را آموزش میدهیم که خمیر آن را خودمان خیلی راحت و بدون  دردسر و بدون مواد افزودنی با هزینه بسیار اندک آماده میکنیم

مواد لازم برای تهیه  بقچه خمیری با استفاده از روغن مایع:

روغن مایع ۱ لیوان

ماست ۱ لیوان

سفیده  تخم مرغ ۲ عدد( زرده برای روی خمیر)

نمک ۱ قاشق مربا خوری

بکینگ پودر ۱ پاکت

آرد ۳٫۵ لیوان

مواد داخلی:

پنیر لر ۱۵۰ گرم

جعفری مقداری

مواد لازم برای رویه بقچه خمیری با استفاده از روغن مایع:

زرده تخم مرغ

شیوه پخت بقچه خمیری با استفاده از روغن مایع

طرز تهیه بقچه خمیری با استفاده از روغن مایع:

برای تهیه بقچه خمیری با استفاده از روغن مایع در یک ک اسه یک لیوان روغن ما یع, یک لیوان ماست, یک عدد سفیده تخم مرع و یک قاشق مربا خوری نمک می ریزیم و خوب مخلوط میکنیم

حالا به این مخلوط یک پاکت بکینگ پودر,  و تقریبا سه ونیم لیوان آرد را کم کم می ریزیم  و خوب ورز میدهیم خمیر نرمی است و به دست نمی چسبد

حالا در یک ظرف صدوپنجاه گرم خمیر لر ریخته روی آن مقداری جعفری ریز خرد شدخ اضافه کرده و مخلوط میکنیم

حالا ازاین خمیر به اندازه گردو برداشته و چونه گیری میکنیم  هر کدام را در یک سطح صاف با نوک انگشتان باز میکنیم  و داخلش مخلوط پنیر و جعفری می ریزیم و به شکل پیراشکی می بندیم

حالا در سینی فر کاغذ روغنی انداخته شده م یچینیم رویش زرده تخم مرغ می مالیم وکنجد و سیاه دانه ریخته در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم بمدت بیست دقیقه بپزد

وقتی بقچه های خمیری پخت از فر در اورده و ولرم سرو میکنیم. از این عدد ۱۵ عدد بقچه خمیری بدست می آید

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *