طرز پخت بقچه پنیر در شکل کدو حلوایی

 

طرز پخت بقچه پنیر در شکل کدو حلوایی

بقچه پنیری : سفره های ترکیه سرشار از غذاهای خمیری است که ما هم سعی  میکنیم شما را با  غذاهای کشور ترکیه بیشتر آشنا کنیم چون واقعا خوشمزه هستند تنوع بسیار زیادی در غذاهای خمیری وجود دارد  که باعث شده ما ایرانیها هم  به سراغ تهیه این غذاها برویم آموزش امروز ما نوعی بقچه پنیری هست که در مدل کدو تنبل بقچه های زیادی با پنیر آموزش داده شده است که این هم نوع دیگری از این بقچه است که توجه شما را به درست کردن این بقچه خمیری در مدل کدو تنبل جلب می کنیم  این مقدار برای شش تا هشت نفر کافیست

مواد لازم برای تهیه بقچه پنیر :

شیر ۲ لیوان

روغن مایع ۱ لیوان

تخم مرغ ۲ عدد

خمیر مایه ۱ پاکت

شکر ۱ قاشق غذا خوری

نمک ۲ قشق مربا خوری

آرد به مقدار لازم

مواد لازم برای  داخل بقچه کدو حلوایی :

پنیر لر

مواد لازم برای روی بقچه کدو حلوایی:

زرده تخم مرغ

طرز تهیه بقچه پنیر :

به دو لیوان شیر ولرم شکر, خمیرمایه  ریخته  هم زده و پنج دقیقه میگذاریم بماند سپس این مخلوط را در یک کاسه ریخته  به جز آرد بقیه مواد را ریخته و خوب مخلوط میکنیم  سپس در آخر آرد را کم کم اضافه میکنیم  خوب روز داده تا خمیر به دست نچسبد روی خمیر را پوشانده و استراحت میدهیم وقتی حجم خمیر دو برابر شد به اندازه نارنگی برداشته در کف دست باز کرده و پنیر لر را  و گرد می کنیم  حالا با استفاده از یک نخ ترجیحا نخ لحاف به شکل کدو تنبل در می آوریم  وقتی پخت نخ را در می آوریم رویش زرده تخم مرغ مالیده در فر ۱۸۰ درجه ازقبل گرم شده قرار میدهیم  تا رویش طلایی شود

آماده سازی این بقچه پنیری نیم ساعت طول می کشد و مدت زمان پخت آن هم نیم ساعت است. در شکل می بینید که این بقچه خمیری چقدر زیبا شده است

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *