طرز تهیه کیک خیس با موز و پودر بادام

 

طرز تهیه کیک خیس با موز و پودر بادام

کیک موز : در این پست دو نوع کیک آموزش می دهیم که هردوی آنها کیک موز است اولی کیک خیس موز و پودر بادام و دومین رسپی کیک موز کاکائویی است اکنون در ادامه این رسپی را یاد میگیریم :

مواد لازم برای کیک خیس موز و پودر بادام

تخم مرغ ۳ عدد

کره ۲۰ گرم

روغن مایع ۲ قاشق غذا خوری

شکر ۱ استکان

بادام ربز کوبیده سده ۱۵۰ گرم

آرد سبوس دار یک استکان سرخالی

نشاسته ۱ قاشق غذا خوری

موز ۱ عدد

وانیل ۱ پاکت

بکینگ پودر ۱٫۵ پاکت

طرز تهیه کیک خیس موز و پودر بادام

ابتدا فر را در ۱۹۰ درجه سانتیگراد گرم کرده سپس کره , روغن مایه و شکر را خوب مخلوط کرده و تخم مرغ ها را دانه دانه ریخته و به مخلوط کردن ادامه میدهیم .پودر بادام , آرد , نشاسته , وانیل و بکینگ پودر ریخته و مخلوط میکنیم.در قالب کیک بیست سانتی کاغذ روغنی قرار داده و مایه کیک را در آن می ریزیم.موز را به قطعات کوچک برش داده وروی کیک میچینیم و به مدت نیم ساعت بپزید.این مقدار برای چهار نفر است و مدت زمان پخت آن چهل دقیقه است

مواد لازم برای تهیه کیک موز کاکائویی :

موز ۳ عدد

حلوای ارده و بادام زمینی ۷۵ گرم

شکر نصف   لیوان

آرد سبوس داز ۲ لسوان

آب ۱۰۰ ملی لیتر

کاکائو ۱ قاشق غذا خوری

کره ۱ قاشق غذا خوری

دارچین ۱ قاشق چایخوری

پودر زنجبیل نصف قاشق چایخوری

وانیل ۱ پاکت

طرز تهیه کیک موز کاکائویی :

فر را در ۱۸۰ درجه قرار دهید تا گرم شود  قالب کیک را چرب و آرد پاشی کرده.موز را در یک کاسه له کرده داخلش کاکائو ریخته و مخلوط میکنیم سپس حلوای ارده  را ریخته و با چنگال له میکنیم.شکر و کره را خوب هم زده و دارچین , پودر زنجبیل  را می ریزیم.آرد و بکینگ پودر ر ریخته آنقدر هم میزنیم تا آرد داخل خمیر دیده نشود زیاد هم نزنیددر قالب چریی و آردی مایه کیک را ریخته و بمدت چهل و پنج دقیقه می پزیم

این کیک را برای شش نفر درست کردیم که مدت زمان پخت آن پنجاه و پنج دقیقه است

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *