طرز پخت بورک ترکیه با استفاده از یوفکا

بورک ترکیه : این بورک از بورک های محبوب و پرطرفدار کشور ترکیه است  این بار برخلاف رسپی های قبلی خودمان خمیر درست نمیکنیم بلکه با استفاده از یوفکا یک بورک خوشمزه درست میکنیم شما هم یک روز برای یک وعده غذایی درست کنید و  در کنار خانواده نوش جان کنید. اصولا بورک از غذاهای ترک است  که انواع زیادی دارد  یکی از آنها هم این بورک است که برویم با آموزش تصویری  برای طرز تهیه :

مواد لازم برای تهیه نوعی بورک با استفاده از یوفکا :

یوفکا ۴ عدد

مواد لازم برای داخل بورک :

پنیر لر یا پنیر سفید

جعفری

مواد لازم برای تهیه سس بورک :

تخم مرغ ۳ عدد ( یک عدد زرده برای روی بورک )

کره ذوب شده ۱۰۰ گرم

روغن مایع ۱ استکان

شیر ۱ استکان

مواد لازم برای روی بورک :

بقیه سس

زرده تخم مرغ

سیاه دانه و کنجدطرز پخت بورک ترکیه با استفاده از یوفکا

طرز پخت بورک ترکیه با استفاده از یوفکا

 

در یک کاسه  پنیر لر یا پنیر سفید به میزان کافی ریخته و رویش دو تا سه دسته جعفری ریز خرد شده  ریخته و خوب مخلوط میکنیمطرز پخت بورک ترکیه با استفاده از یوفکا

برای درست کردن سس بورک در یک کاسه سه عدد تخم مرغ ( یک عدد زرده برای روی بورک نگه میداریم ) یک استکان روغن مایع و صد گرم کره ذوب شده و یک لیوان شیر می ریزیم و خوب مخلوط میکنیمطرز پخت بورک ترکیه با استفاده از یوفکا

یک عدد یوفکا را از وسط نصف کزده  و در روی سطح کار پهن کرده روی آن از سسی که آماده کردیم می ریزیم  و به قسمت دراز بورک ازمواد پنیری گذاشته  و یوفکا را محکم رول میکنیم  و شکل گل میدهیم ( مثل تصویر )طرز پخت بورک ترکیه با استفاده از یوفکا

وقتی بورک آماده شد روی آن زرده تخم مرغ  خوب مخلوط کرده  و روی بورک به مقدار فراوان می ریزیم  روی سینی فر با کاغذ محافظ می پوشانیم دو تا سه ساعت در یخچال استراحت کند اگ  وقت نداشتید میتوانید استراحت ندهید رویش سیاه دانه و کنجد میپاشیم در فر ۱۸۰ درجه بمدت سی و پنج دقیقه تا زمانی که رویش طلایی شودطرز پخت بورک ترکیه با استفاده از یوفکا

 

طرز پخت بورک ترکیه با استفاده از یوفکا

وقتی بور ک آماده شد  از فر خارج کرده  و گرم سرو میکنیم

طرز پخت بورک ترکیه با استفاده از یوفکا

طرز پخت بورک ترکیه با استفاده از یوفکا

طرز پخت بورک ترکیه با استفاده از یوفکا

 

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *