شیوه پخت بورک سیب زمینی و گوشت چرخ کرده با استفاده از یوفکا

 

شیوه پخت بورک سیب زمینی و گوشت چرخ کرده با استفاده از یوفکا

بورک سیب زمینی و گوشت چرخ کرده : با آموزش تصویری و مرحله به مرحله بورک سیب زمینی و گوشت چرخ کرده را در فر با استفاده از خمیر آماده یوفکا آموزش می دهیم اکنون برویم برای درست کردن بورک سیب زمینی و گوشت چرخ کرده

مواد لازم برای تهیه بورک سیب زمینی و گوشت چرخ کرده :

یوفکا ۳ عدد

مواد لازم برای تهیه داخل بورک سیب زمینی و گوشت چرخ کرده :

سیب زمینی متوسط ۴ عدد

پیاز متوسط ۱ عدد

گوست چرخ شده ۲۰۰ گرم

کره ۱ قاشق غذا خوری

روغن مایع ۱ قاشق غذا خوری

نعنای خشک , پاپریکا, نمک و فلفل سیاه

مواد لازم برای تهیه سس بورک سیب زمینی و گوشت چرخ کرده :

کره ۱ قاشق غذا خوری سرپر

روغن مایع نصف استکان

آب ۱ استکان

طرز تهیه بورک سیب زمینی و گوشت چرخ کرده با استفاده از خمیر یوفکا :

شیوه پخت بورک سیب زمینی و گوشت چرخ کرده با استفاده از یوفکا

شیوه پخت بورک سیب زمینی و گوشت چرخ کرده با استفاده از یوفکا

شیوه پخت بورک سیب زمینی و گوشت چرخ کرده با استفاده از یوفکا

برای درست کردن بورک سیب زمینی و گوشت چرخ شده ابتدا چهار عدد سیب زمینی در اندازه متوسط را پوست گرفته . در یک قابلمه قرار میدهیم رویش به اندازه ای که روی سیب زمینی ها را بگیرد آب می ریزیم و کمی هم نمک اضافه میکنیم  و میگذاریم سیب زمینی ها نرم شده و بپزد وقتی سیب زمینی ها پخته و نرم شد آبش را بیرون می ریزیم و با کمک چنگال  له می کنیمشیوه پخت بورک سیب زمینی و گوشت چرخ کرده با استفاده از یوفکا

حالا در یک قابلمه متوسط یک قاشق غذا خوری کره ویک قاشق غذا خوری روغن مایع ریخته و روی  آن یک عدد پیاز خرد شده  بمدت دو تا سه دقیقه تفت میدهیم و سیب زمینی های له شده را اضافه کرده و سه تا چهار بار هم میزنیم  سپس روی سیب زمینی ها دویست گرم گوشت چرخ شده, نمک که میزان آن به ذائقه خودتان بستگی دارد, نعنای خشک و پاپریکا می ریزیم  یک دقیقه تفت داده سپس ازحرارت برداشته و میگذاریم سرد شود

 

حالا در یک تابه کوچک یک  قاشق غذا خوری سرپر کره ریخته تا ذوب شود رو یکره ذوب شده نصف استکان روغن مایع و یک استکان آب ریخته و مخلوط میکنیم شیوه پخت بورک سیب زمینی و گوشت چرخ کرده با استفاده از یوفکا

یک عدد یوفکا را روی سطح کار باز کرده  رویش از این مخلوط به همه جایش مالیده  و به چهار قسمت برش می دهیم ( مثل شکل)شیوه پخت بورک سیب زمینی و گوشت چرخ کرده با استفاده از یوفکا

شیوه پخت بورک سیب زمینی و گوشت چرخ کرده با استفاده از یوفکا

به یوفکاهای برش داده شده به قسمت پهن آن از مواد سیب زمینی ریخته و رول میکنیم  و شکل گل میدهیم حالا در کاغذ روعنی در سینی فر میچینیم  به رویش از باقیمانده سس مالیده و کنجد یا سیاه دانه می پاشیم در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم تا رویش طلایی شود بمدت بیست تا بیست و پنج دقیقه می پزیمشیوه پخت بورک سیب زمینی و گوشت چرخ کرده با استفاده از یوفکا

شیوه پخت بورک سیب زمینی و گوشت چرخ کرده با استفاده از یوفکا

شیوه پخت بورک سیب زمینی و گوشت چرخ کرده با استفاده از یوفکا

شیوه پخت بورک سیب زمینی و گوشت چرخ کرده با استفاده از یوفکا

شیوه پخت بورک سیب زمینی و گوشت چرخ کرده با استفاده از یوفکا

شیوه پخت بورک سیب زمینی و گوشت چرخ کرده با استفاده از یوفکا

شیوه پخت بورک سیب زمینی و گوشت چرخ کرده با استفاده از یوفکا

شیوه پخت بورک سیب زمینی و گوشت چرخ کرده با استفاده از یوفکا

اکنون بورک ها را از فر در آورده گرم یا ولرم سرو میکنیم. با این مقدار دوازده عدد بورک خواهیم داشت

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *