میوه ها و مواد غذایی مفید در مبارزه با سرطان

میوه ها و مواد غذایی مفید در مبارزه با سرطان

میوه ها و مواد غذایی مفید در مبارزه با سرطان را می شناسید؟ یکی از آنها کلم بروکلی است. همه گیاهان کلم ( گل کلم، کلم بروکلی) حاوی خواص ضد سرطان هستند، اما بروکلی تنها کسی است که مقدار قابل توجهی از سولفورفان را تولید می کند، یک ترکیب قوی که باعث تقویت آنزیم های محافظ بدن و از بین بردن مواد شیمیایی سرطان است .

فهی، اسکندر مطالعه اخیر دانشگاه میشیگان بر روی موش ها نشان داد که سولفورفان همچنین سلول های بنیادی سرطانی را هدف قرار می دهد – کسانی که به رشد تومور کمک می کنند. به مبارزه با سرطان های: پستان، کبد، ریه، پروستات، پوست، معده و سرطان مثانه کمک می کند .

توت ها

تمام انواع توت ها جزو گیاهان دارویی سرطانی بسته بندی می شوند . به گفته گری دی استونر، PhD، گاستریت دونسون، دندانهای سیاه، به ویژه، حاوی غلظت بسیار بالایی از فیتوشیمیایی به نام آنتوسیانین است که رشد سلولهای زودرس را کاهش می دهد و رگ های خونی جدید را تشکیل می دهد. همچنین با سرطان های سرطان کولون، مری، دهان و پوست به مبارزه می پردازد .

گوجه فرنگی ها

این میوه آبدار بهترین منبع تغذیه لیکوپن، یک کاروتنوئید است که رنگ قرمز را به گوجه فرنگی می دهد و این خبر خوب است، چرا که لیکوپن برای جلوگیری از رشد سلول های سرطانی آندومتر در یک مطالعه در مورد تغذیه و سرطان یافت شده است.   به مبارزه سرطان آندومتر، ریه، پروستات و معده کمک می کند.  بزرگترین مزایای حاصل از گوجه فرنگی های پخته شده بدست می آید .از آنجا که با افزایش حرارت مقدار لیکوپن بدن شما قادر به جذب است.

گردو

گردو فتواسترولها (مولکول های شبیه کلسترول موجود در گیاهان) نشان داده اند که گیرنده های استروژن را در سلول های سرطانی پستان متوقف می کنند، احتمالا باعث کاهش رشد سلول ها می شود. ایلین هارمن، استاد دانشکده پزشکی دانشگاه مارشال در هانتینگتون، ویرجینیای غربی می گوید . به مبارزه با سرطان سینه و پروستات کمک می کند. هارمن تحقیقاتی را یافت که مصرف روزی یک مغز گردو می تواند بهترین مزایا را به دست آورد.

سیر

فیتوکمیکال های سیر در متوقف ساختن نیتروستاتین ها، سرطان های موجود در معده (و در روده ها، در شرایط خاص) هنگام مصرف نیترات، یک نگهدارنده غذای رایج است . در واقع، مطالعات بهداشت زنان در آیووا نشان داد که زنان دارای بیشترین مقدار سیر در رژیم غذایی نسبت به زنانی که کمتر سیر می خورند ۵۰ درصد کمتر در معرض  خطر سرطانهای کولون هستند. سیر به مبارزه با سرطان سینه، روده بزرگ، مری و معده کمک می کند . رنده کردن سیر تازه و مصرف سیر خرد شده (خرد کردن به آنزیم های مفید کمک می کند) تاثیر بیشتری دارد.

لوبیا

مطالعه ای در دانشگاه ایالتی میشیگان نشان می دهد که لوبیاهای سیاه و سفید به طور قابل توجهی بروز سرطان کولون در موش صحرایی را کاهش می دهند، به طوری که رژیم غذایی غنی از حبوبات سطوح اسید بوتیرات اسید را افزایش می دهد که در غلظت های بالا تاثیرات محافظتی بر رشد سرطان دارد . لوبیای خشک شده به ویژه در جلوگیری از سرطان پستان در موش صحرایی مفید بود. همچنین دانه های لوبیا به مبارزه با سرطان سینه و کولون کمک می کند . سعی کنید چند بار در هفته یک یا دو نصف فنجان حبوبات را به غذاهای خود اضافه کنید (لوبیای خشک که خیس شده و پخته شده است)

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *