آموزش درست کردن مربای انار با روش اروپایی ها

مربای انار : برای سفره صبحانه یک مربای انار بسیار خوشمزه آموزش میدهیم .انار خاصیت زیادی دارد  که از آن بعنوان میوه بهشتی یاد شده است در این مطلب  برایتان شیوه درست کردن مربای انار را آموزش میدهیم یک مربای زیبا و خانگی که بسیار سالم است و هیچ افزودنی هم ندارد و خوبخود یک میوه خوشرنگی است  درست کردن این مربا کمی سخت است ولی من از درست کردن مرباهایی که زحمت دارند خوشم میاید چون واقعا ارزش درست کردن دارند طعمش بسیار عالی می شه البته بستگی به ذائقه دارد من که خیلی خوشم اومد

مواد لازم برای تهیه مربای انار:

 

برای درست کردن مربای انار به مواد زیر نیاز داریم :

انار بزرگ ۲ عدد

شکر ۱٫۵ لیوان

آب نصف استکان

جوهر لیمو  نصف استکان

طرز تهیه مربای انار :

دو عدد انار در اندازه متوسط که معادل سه لیوان دانه انار می شود روی آن  یک و نیم لیوان شکر ریخته  و دربش را می بندیم بمدت چهار ساعت بماند یک شب بماند وقتی این مدت سپری شد در حرارت متوسط قرار میدهیم  و نصف استکان آب می ریزیم

وقتی شروع به پختن کرد در حرارت کم قرار داده تا بمدت بیست دقیقه بپزد و به جوشاندن ادامه می دهیم  وقتی مربا به غلظت لازم رسید جوهر لیمو و برای براق شدن  نصف قاشق مربا خوری  کره می ریزیم

برای آخرین بار می جوشانیم  و از حرارت برمیداریم  و میگذاریم ولرم شود وقتی ولرم شد اکنون آماده سرو کردن است. این مربا برای صبح پاییزی بسیار مناسب است یک تجربه  جدید برایتان بود طعم بسیار خاصی دارد

این مربای آموزش ما مخصوص کشور های خارجی است که با ذائقه ما ایرانیها هم جور در می آید  امیدوارم در درست کردن این مربای انار همه موارد را رعایت کنید تا در درست کردنش با مشکل برنخورید

نوش جانتان منتظر بقیه آموزشهای ما باشید

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *